I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Makeupproduktet, der hitter lige nu!

Og så er der makeuppen her i starten af 2017. Jo, smuk glødende hud, velplejede bryn, tætte vipper og bærrøde læber er stadig på banen. Men skal du købe ét nyt makeupprodukt, så lad det være en af de fine blushes, der pryder både foråret og alle podierne lige nu. Smukke rosenkinder er et kæmpefokus og ikke uden grund. Få ting kan – som en velplaceret blush – få dig til at se frisk og sund ud, også selv om det er gråt og mørkt udenfor. Skønhedsfirmaerne har da også set fidusen og lancerer lige om lidt de mest uimodståelige blushes med fine, changerende prints og toner (tjek fx Dior, Chanel eller Sisley), men det er Lancôme, der topper med den fineste La Rose à Poudre med små pudrede rosenblade, der både giver rosenkinder og highlight til din hud. Og så kommer den oven i købet i den fineste vintage-inspirerede æske, for ja, det er makeupguru Lisa Eldridge, der står bag kreationen. Og alle, der har læst Lisas bog Face Paint eller set hendes mange Youtube-videoer kender hendes forkærlighed for vintage dress produkter.

12 Kommentarer

 • Svar
  Ann
  17. januar 2017 kl. 21:09

  Kære Charlotte
  Jeg har længe overvejet din favoritblush fra Kjær Weiss. Men nu bliver jeg i tvivl – skal jeg hellere gå efter Lancomes?
  Tak for altid gode tips /Ann

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  17. januar 2017 kl. 21:20

  Ih hvor er den fin! Men hvornår kommer den i handlen?

 • Svar
  Mie
  17. januar 2017 kl. 21:26

  Hvor kan man købe dyret? Kan ikke finde den på Magasin.dk eller lancomes hjemmeside… Ser fantastisk ud! Og ligner noget jeg bestemt må eje. Selvom jeg stadig har den fine Lancome blush til gode fra December ilovebeauty boxen

 • Svar
  Mira
  18. januar 2017 kl. 18:07

  Hej – har hørt den er i handlen den 25. januar!
  Dog er jeg lidt so so på den efter jeg så at selve bladene ikke er af pudder – er i tvivl om hvordan evt. bakterier fra børsten kan sætte sig. Men den er virkelig fint og har også haft den på listen og must check out/buy for 2017.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:43

  Kære Ann,

  Suntouched fra Kjær Weis er stadig min favoritblush. Denne fra Lancôme er mere et fint lille rosenrødt forårspust og fås kun her og nu. Så det kommer lidt an på, hvad du har lyst til og brug for (eller måske det ene ikke udelukker det andet?;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:46

  Ja, den er superfin, Tenna. Den skulle komme her sidst på måneden i forbindelse med Lancômes forårslook;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:47

  Hej Mie, den er ikke lanceret endnu. Den kommer her sidst på måneden i forbindelse med Lancômes forårslook (og helt sikkert også på Magasin.dk). Det er en såkaldt ‘one shot’, så tøv ikke alt for længe;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. januar 2017 kl. 19:50

  Hej Mira, det passer meget godt med 25. januar. Den udkommer med Lancômes forårslook og det plejer at være lige dér omkring. Mht. bakterier, så er det ikke anderledes end at bruge en pudderkvast eller en børste, og jeg er helt sikker på, at der er tænkt meget grundigt over netop at undgå bakterier. L’Oréal, der ejer Lancôme, er altid meget emsige med den del.

  Så er det mere, om man overhovedet kan nænne at bruge den;)

 • Svar
  Mira
  18. januar 2017 kl. 22:20

  Ja, det kan der så være noget om!

  Troede jo selve rose var pressed powder og derfor tænkte jeg den faktisk mest blev en af de produkter, man købte men aldrig brugte fordi de var alt for fine:)

  Ang. bakterier, så er det selvfølgelig rigtigt – og ens børste skal selvfølgelig også renses – men kom bare til at tænke på det. Sikker på den nok skal sælge godt – Lisa E har vist den på youtube nu her og Paris-inspired/pink er altid et hit.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. januar 2017 kl. 13:59

  Ja, det troede jeg også først, Mira. At det var sådan en slags pudder-3D-kreation. Det kunne have været fint;)

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  20. januar 2017 kl. 15:09

  Jubii. Så ved jeg, hvad jeg skal sætte på ønskelisten til min fødselsdag. 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. januar 2017 kl. 20:46

  Lyder som en virkelig fin fødselsdagsgave, Tenna. Jeg håber, den lander hos dig;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...