I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Matcha can truly make you happy

Vi lyver ikke, når vi kalder vores matcha for ‘the happy matcha’. For det med glæde skal du tage helt bogstaveligt.

Den grønne matcha udløser nemlig både dopamin og serotonin i kroppen. Det er dine glædeshormoner, der sikrer, at du føler glæde hver dag.

Vi er ikke de eneste, der har tilføjet matcha til vores daglige rutine, for matcha er (endelig) blevet den trend, den fortjener at være. Den kan nemlig meget mere end at skabe glæde.

I New York udråbes den grønne te, der er kendt for at klare alt fra fedtforbrænding til at styrke immunforsvaret som den mest populære drik lige nu, der i øjeblikket er ved at slå den ellers så berømte takeaway-kaffe af banen. Og det popper op med matcha-barer som MatchaBar i Williamsburg, der var den første af slagsen til at specialisere sig i matcha (deres ‘iced matcha’ kan anbefales) og Matcha Americano i West Village, der serverer alt lige fra Matcha Latte til Matcha croissanter. Den bedste matcha får du dog i det japanske tehus Cha-An i East Village.

Vores matcha kommer fra Berlin, fra vores yndlings-matchabar i den hippe Torstrasse.

Det er og bliver den bedste matcha, vi har smagt.

Lysegrøn, frisk og skummende.

Derfor er det også den, der står på vores hylder i skønhedspavillonen og online, og vil du også gerne lade matcha blive en del af dit (sundheds)regime, så start med den, så du får en øjeblikkeligt god oplevelse.

Find den fluks her<< og se, hvad den kan gøre for dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...