I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Mange tak for taletid, SKØN

For nylig blev jeg sat stævne af Magasinet SKØN (jo, det er dét, du kan finde gratis hos Matas) med en række spørgsmål om hudpleje. Vi taler spørgsmål som: I hvilken rækkefølge skal vi bruge produkterne i vores hudpleje? Hvilke produkter burde alle have i deres hudplejerutine som minimum? Hvad er den værste hudplejemyte og hvilke hudplejetendenser er særligt værd at holde øje med? Og så blev jeg spurgt om hvilke hudplejeingredienser, der hitter hos mig.

Det sidste vil jeg gerne svare på herinde også. For jeg har ikke hit-ingredienser. Jeg ser hudpleje som et måltid mad på tallerkenen, hvor du gerne skal have lidt af det hele for at være dækket godt ind. Du ville jo aldrig kun spise en enkelt ting hele tiden. På samme måde ser jeg hudplejeingredienser som en synergi og vælger altid produkter, hvor grundlæggerne forstår denne balance.

Min favorit er, ikke overraskende, Vintner’s Daughter Serum, der udgør min faste skønhedstallerken. Jeg behøver faktisk ikke meget andet. Savner jeg lidt krymmel på toppen, bruger jeg også essencen. Den indeholder alle de der ekstrating, som gør huden mere delikat, smuk og ensartet.

Magasinet og artiklen er ude nu, hvis du vil læse resten.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...