I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Magical Misting

Vidste du, at det blå lys fra dine skærme har lige så stor indflydelse på din hud som solen? Vi taler screen fatigue, pigmentforandringer, ubalancer (og indflydelse på din søvn, nu vi er i gang). Må vi anbefale, at du har denne mist stående på bordet foran dig?

Den indeholder, blandt meget andet, pink Himalayasalt og magnesiumsalte, der bidrager til at fjerne uønskede affaldsstoffer, mens den antioxidantrige marinealge (den alle taler om i skønhedsøjemed lige nu) og rødbedeekstrakt er fyldt med gode næringstoffer til din hud, der får den tilbage på ret køl på no time. Den er eminent hvis du døjer med ubalancer og urenheder.

Hav den stående på skrivebordet, hvis du arbejder foran en skærm det meste af dagen og på natbordet, hvis du har tendens til at både starte og slutte dagen på skærmen. Hav den også i baghånden til perioder, hvor du lever lidt mere festligt end ellers.

Brug den inden du løber rundt om søerne eller andre steder, hvor forureningen er høj, og hav den altid med på flyture, hvor den mindsker jetlag i både hud og hoved og endvidere renser luften omkring dig (for alle de andres uønskede bakterier og forkølelser, jo, det siges at 70% af luften på fly genbruges, og det er ikke det gode genbrug i dette tilfælde).

Fik vi sagt, at vi anser den som et must i din rutine?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...