I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Skønhed

Madonnas røde læber

Det er vist ingen hemmelighed, at Madonna gæstede Parken i går aftes (jeg troede, at jeg kunne høre koncerten, hvis jeg åbnede vinduerne, men vinden vendte den anden vej. Så kan man lære at købe billetter i tide). Også på Madonnas tour er der smoky eyes og røde læber (læser du indlægget nedenfor, så ved du, hvad jeg hentyder til), rent faktisk har Madonna fået customized sin helt egen læbestift, der er skabt og sat på markedet som et samarbejde mellem makeupmærket Make Up For Ever og Madonnas faste makeupartist Gina Brooke, der står bag de fleste af Madonnas looks. Den knaldrøde læbestift hedder Aqua Rouge #8, hvis du skulle være interesseret. Make Up For Ever fås hos Sephora i Illum København.

Yesterday Madonna visited Copenhagen and if you attended the concert you probably couldn’t miss Madonna’s bright red lips. The lipstick is customized especially for Madonna’s tour by Make Up For Ever and Madonna’s longtime makeup artist Gina Brooke. Interested? Find it under the name Aqua Red #8 at Make Up Store counters. 

Foto: Make Up For Ever

4 Kommentarer

 • Svar
  Trins
  5. juli 2012 kl. 14:59

  Den er ikke til at finde i Illum…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  5. juli 2012 kl. 21:19

  Hej Trins,

  Virkelig? Hvor er det typisk. Lad mig lige forhøre mig hos Sephoras produktchef, om den skulle være på vej. Jeg vender tilbage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. juli 2012 kl. 17:04

  Hej Trins,

  Så lykkedes det mig at få svar fra Sephora, og de lover, at den er lige på trapperne. Giv dem eventuelt lige et kald derinde, så du er sikker på, at den er landet, inden du tager derind igen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Trins
  12. juli 2012 kl. 17:04

  Tak for svar! 😉

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...