I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Måske lige dét du mangler efter påskefrokosterne?

Nu vi er ved al den forårsrengøring (okay, forår og forår, det sner udenfor, men det betyder jo så også, at du lige så godt kan få ryddet op i skønhedsgemmerne, så du er helt klar, når solen kommer frem igen), så stødte jeg netop på en lille mini-cleanse fra Karen Newby, den engelske nutritionist, hvis fine økologiske superfood-blends, jeg har stående på messinghylderne i min lille skønhedspavillon i Kongens Have.

For kroppen kan også have gavn af en lille indre forårsrengøring og her er Karens bedste (og absolut tilgængelige) råd:

1. Start dagen med et glas kogt vand med skiver af citron/ingefær/kanel/gurkemeje og gå derudover efter 2 liter vand dagligt (urtete tæller med), der skal slurpes, ikke sluges

2. Snup en glutenfri dag, der hjælper dig med at stoppe unødig snacking af all that beige food, som hun kalder det. Det booster også dit energiniveau (de store tennisspillere bruger det inden vigtige kampe)

3. Spis morgenmad som en konge, så du starter dagen med al den energi, du har brug for

4. Snup en dag uden kød og mælkeprodukter, så du giver din fordøjelse en pause

5. Sørg for at få dine 10 grøntsager om dagen (to af dem må gerne være frugt) via lækre smoothies, supper og grøntsagsretter.

Måske en meget god lille forårsrengøring her efter påske? Jeg kan også kun anbefale at tilføje Karens fine Alchemy superfood-blends til din hverdag også. Det har jeg gjort (og Vogue, Marie Claire og Harper’s Bazaar gør det også). Du kan læse mere om dem lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...