I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lyt (og se!) med her

Gik du glip af skønhedsindslaget på NOVA FM i fredags? Så har Benedicte Balling, der er radiovært, været så sød at sende indslaget til mig. Det kommer i to bidder, det første med skønhedstips fra London, der tæller aromaterapimærket Aromatheraphy Associates, som jeg er blevet temmelig glad for, samt den rensebørste, som er et kæmpehit i London og også på vej til at blive det herhjemme. Det skal jeg selvfølgelig nok skrive mere om lige om lidt, men få en lille introduktion lige her. Og vil du høre, hvordan jeg endte med at spise frokost i en lille hemmelig taghave på toppen af Hermès-bygningen i Paris, så lyt med her. Oven i købet er der en parfume, der er direkte inspireret af haven.

Og har du lyst, så kig med på Go’morgen Danmark i morgen tidlig klokken 8.44, hvor jeg byder ind med det skønhedstip, der vitterlig gør en forskel for din hud.

2 Kommentarer

 • Svar
  Nanna
  16. september 2013 kl. 11:24

  Kære Charlotte,
  Jeg så dig i Go’ morgen Danmark og mht. Clarasonic så skal jeg til NY i morgen og overvejer meget at købe den, MEN min hud er i den rødlige-tone, sådan lidt sart, bliver hurtigt rød af vejret, cremer jeg ikke kan tåle m.m., anbefaler du den stadig? Prisen er jo ikke for sjov. Mvh Nanna

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  16. september 2013 kl. 12:01

  Kære Nanna,

  Tak for din hilsen, og du kan sagtens bruge den til en sart hud. Din hud kan, i starten, godt blive en smule rødmosset af massagen, men det fortager sig meget hurtigt.

  Nej, prisen er ikke for sjov. Den er dog lidt billigere i NYC, hvis du alligevel skal derovre.

  Lad høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i den.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar