I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lykkebringende lys i mørket

Vi er til stor fals for held & lykke hos os, og ikke mindst for små symboler, der enten kan bringe lykke eller være en påmindelse om, hvad vi allerede er velsignet med.

Det tog os derfor kun et øjeblik at sige ja tak til dette virkelig fine Fortune Candle, formet som det koreanske tegn for ‘fortune’; altså en sammensmeltning af lykke og held. Tegnet er vigtigt i koreansk kultur og bliver blandt andet broderet på nyfødtes sengetøj for at ønske dem et godt og lykkeligt liv, og trykt på porcelæn for at huske at hvert måltid er en velsignelse.

Lyset er en virkelig fin gave, til dig selv eller en du har kær.

Og så gør det jo ingenting at at det er smukt at se på med sin klare pink farve og fint svungne form. Lyset kommer indpakket i smukt printet papir og har to væger, så det kan brænde symmetrisk ned. Det dufter mildt af den sojavoks, det er fremstillet af, og der er ikke tilsat yderligere duft.

Det lykkebringende lys kommer fra koreanske Oimu – et traditionelt familieejet firma, som går op i zero waste og bæredygtige ingredienser og indpakning. De står bag den fineste, mest delikate røgelse som vi er faldet pladask for, og altså også dette fine Fortune Candle.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...