I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lige nu elsker jeg …

Det er absolut ikke første gang, jeg, her på skønhedsbloggen, anbefaler at holde øje med Caroline de Maigret. Hun er kvinden bag bogsuccessen How to be Parisian wherever you are (absolut anbefalelsesværdig efterårslæsning i øvrigt) og er nærmest blevet symbolet på den franske – afslappede – skønhedselegance, som rigtig mange af os er optagede af lige nu. Som at ”den parisiske kvinde har accepteret idéen om, at hun ikke er perfekt. Og det lever vi fint med. Vi er ikke på konstant jagt efter perfektion” og “i dag giver kvinder sig selv tilladelse til at være forførende i en langt senere alder end tidligere. Kvinder har ret til at blive fejret præcis som de er”. Hun tager i øvrigt bad om aftenen og lader håret lufttørre (aldrig føntørring), så det får den dér naturlige struktur og volumen, mens man alligevel sover. Hey, der er masser af andet i livet end at stå foran spejlet. Caroline de Maigrets virkelig fine makeupkollektion, som hun har lavet i samarbejde sammen med Lancôme, er på hylderne nu, inklusive den lille palette, som jeg kun kan anbefale at få fingre i. Caroline de Maigret ynder i øvrigt at bruge læbestiften L’Absolu Rouge Rose Peau Nue både til læberne og til at lave sin egen glossede øjenskygge ved at mikse den med sin brune eyelinerblyant. Det er jo det, jeg altid har sagt: Lidt læbestift skader ikke.

8 Kommentarer

 • Svar
  Karin V S
  6. oktober 2015 kl. 10:06

  Kære Charlotte 🙂
  Uhhh Caroline de Maigret er lækker! Har du set Lisa Eldridge lægge makeup på Caroline med netop den palet? Det er virkelig fint 😀
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. oktober 2015 kl. 12:55

  Kære Karin,

  Du er altså lidt af en Youtube-haj!;) – jeg har set den, de er et rigtig godt par, de to. Eller en god trio, hvis man tager paletten med.

  xCharlotte

 • Svar
  Karin V S
  6. oktober 2015 kl. 18:32

  Haj og haj 😀 tror bare jeg bruger liiiidt for lang tid der!
  Btw: prøv at tjekke Angie fra Hotandflashy (navnet kommer af at hun gerne vil være hot selvom hun er flashy, altså får hedeture 😀 )
  Hun er ret interessant!
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. oktober 2015 kl. 20:24

  Du er absolut ikke den eneste, der bruger lang tid derinde. Jeg holdt et foredrag sammen med Google for noget tid siden, og de fortalte, at Youtube nu officielt er den største kommercielle tv-kanal herhjemme – ikke kun blandt de 15-24-årige, men i hele aldersspektret. Interessant, ikk’.

  Og hold mig endelig opdateret med dine fund derinde;) Jeg når det ikke selv så ofte, som jeg gerne ville. Jeg tjekker Hotandflashy (sjovt fundet på;)

  xCharlotte

 • Svar
  Maj-Britt
  6. oktober 2015 kl. 21:19

  Altså så fint – både paletten og videoen…. Og som altid Maigret…! Men kan intet sted finde paletten – ved du mon hvor den kan fåes… Helst på nettet…?
  Hilsner Maj-Britt

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  6. oktober 2015 kl. 21:57

  Kære Maj-Britt,

  Ja, det er virkelig fint (og til ikke video-indviede kan jeg sige, at link til omtalte video er dette: https://www.youtube.com/watch?v=7Zo2dKx2ZF0.

  Jeg tror faktisk kun, at du kan få den i butikkerne. Lancôme holder vist lidt igen på nettet med den slags limited editions. Skriv igen, hvis du ikke finder den, så hører jeg dem gerne, om de ved, hvor der er nogle tilbage.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  11. oktober 2015 kl. 12:15

  DEN palette frister mig helt vildt, trods at jeg lige gået naked amok (bland andet). Åh, du kære beauty “budget” hvorfor rækker du ikke længere (og tro mig jeg strækker den…)
  Er nødt til at have den palette, og smutter videre til videoen med det samme!!!
  Infsæt travl smiley figur!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. oktober 2015 kl. 14:26

  Den er også så fin, HeLene. Rigtig god fornøjelse med den, hvis du ikke kan lade den være på hylderne;)

  KH Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...