I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvis du ikke har en kæbelinje, så tegn den!

Jep, det er modeguru Tom Ford, der står bag udtalelsen, og det er jo godt nyt for de af os, der med alderen måtte få et – skal vi sige – mere hængende udtryk i huden og en mindre defineret kæbelinje end vi måske kunne ønske os. Tom Ford-fans sværger derfor til guruens berømte Shade and Illuminate-palette, der har fået så stor succes ikke mindst fordi den siges at kunne skabe en kæbelinje så skarp som Linda Evangelistas. Den indeholder en lysnende lifting-cream til at highlighte kæbelinjen og en mørk version til at skulpturere med. Helt enkelt handler det om at highlighte din kæbe med den lyse og skulpturere under kæben med den mørke. Og hvorfor fortæller jeg det? Tom Ford er netop lanceret herhjemme, så nu kan du få fingre i både omtalte Shade and Illuminate og hans øvrige makeupprodukter, hudplejeprodukter og ikke mindst parfumer. Det er hos Magasin Kgs Nytorv, og der er også et lille udvalg hos Magasin Århus og Odense. Læs også hvad jeg sagde til ELLE for nylig, da de spurgte mig om, hvad jeg synes om Tom Ford. Det er lige her.

4 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  8. oktober 2015 kl. 11:15

  Den palette må jeg ud og kikke på!
  Som det er nu bruger jeg mest highlighting, med lidt lysere på kindben, næse og pande/hage hvis jeg vil gøre noget extra. Shading med det mørke har jeg ikke rigtigt fået fidusen for… Måske er der et indlæg hvis jeg søger herinde, eller så er det en idé at skrive om hvordan man gør, sådan i detalje og hvad som passer de forskellige ansigtsformer (er det ikke noget med det der spiller ind?).

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. oktober 2015 kl. 10:02

  Hej HeLene,

  Det er absolut en god idé at lave et indlæg med contouring herinde – jeg skal blot lige finde ud af, hvordan jeg gør det bedst, så det giver mening for alle. Jeg kan tage et kamera med backstage næste gang, jeg skal til noget, hvor dygtige makeupartister har en finger med i spillet. I mellemtiden kan jeg anbefale dig at se denne lille film, jeg på et tidspunkt lavede med makeupartist Anne Staunsager – der får du de grundlæggende idéer bag en contouring, som man også kan gå ud ad døren med;)

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/backstage-med-anne-staunsager-david-andersen/2011/02/

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  HeLene
  11. oktober 2015 kl. 12:53

  Tak Charlotte, det skal jeg se på med en gang, jeg har lige søndags-formiddag-hygget på din youtube kanal! Både de nye filmer med Uffe og de gamle ved skrivebordet var skønne og sjove, tak!
  Nu ser jeg lige den du rekommenderer, så må jeg slide mig fra hyggen og gå en tur i det skønne vejr!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. oktober 2015 kl. 14:25

  Hvor dejligt, at du har følt dig underholdt!;) Det er jeg glad for at høre. Jeg håber, du kom ud i det grønne og fik røde kinder.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...