I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Lidt søndagslyd til dig (og du må gerne høre det mandag i stedet, hvis du spenderer dagen i det gode vejr)

Jeg ved, at I er rigtig mange derude, der bruger et par timer af jeres søndage til spa-hygge og selvforkælelse (jeg er sikker på, at det er en af grundene til, at I altid er sådan nogle positive, medlevende, overskudsagtige læsere, og tusind tak for det). Og hvis I nu ikke allerede har noget yndlingsmusik, I bruger til det formål, eller måske kunne tænke jer at lytte til noget andet, så vil jeg fluks byde ind med podcasten på et program, som jeg lavede for et par dage siden sammen med Szhirley, kosmetolog Line Friis (ja, det er hende med de gyldne massagehænder) og styret med hård hånd af radiovært Benedicte Balling på NOVA. Der er skønhedstips om alt lige fra neglekure og snegleslimscremer til ansigtsmassage, K-Beauty og forårsfarver. Vi byder også ind med vores skønheds-faux pas og med vores personlige yndlingstips. Du kan lytte med lige her, det er ganske gratis.

Rigtig god søndag til alle! (psst, for nylig mødte jeg skønne Lisa Eldridge i Paris – ja, det er hende makeupguruen – og det fortæller jeg meget mere om næste gang, du klikker ind)

5 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  13. marts 2016 kl. 16:36

  Ej det havde ellers været det perfekte soundtrack til søndags karbadet – incl sheetmask, men Michael Buble gjorde det nu også meget godt 🙂

 • Svar
  HeLene
  13. marts 2016 kl. 18:49

  Jeg bliver glad bare af at kikke på billedet og spar linket til min næste skønjedstur i badeværelset-heldigt nok har jeg en højtaler med hank som kan hænge på døren mens jeg sysler. Glæder mig at lytte med!

 • Svar
  HeLene
  13. marts 2016 kl. 18:50

  Skønheds-tur =)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. marts 2016 kl. 08:56

  Buble i karbad lyder absolut relevant, HeleneR;) – og den anden kan du jo altid lytte til. Det er en podcast.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  14. marts 2016 kl. 08:56

  Hvor er du sød, HeLene – dejligt at det kan inspirere. Og smart med højtaler og hank. Rigtig god fornøjelse!

Efterlad en kommentar