I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Der var engang, hvor jeg troede …

… at der ville komme en dag, hvor jeg så i spejlet og dér var den så, den første rynke. Jeg har endda beskrevet situationen i min skønhedsbog ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’. Men sådan er det ikke. Det er meget værre. For fuck rynker, skulle jeg lige til at skrive, det er da tyngdekraften, der er problemet. Du ved, dén der får huden til pludselig at hænge og kæbelinjen til at blive mindre tydelig. Det handler i høj grad om, at produktionen af collagen (og elastin) mindskes med alderen, hvad der efterlader huden mindre spændstig og elastisk. Jeg har fablet om, at jeg ville anbefale nogle gode collagenprodukter de sidste par dage (tro mig, jeg har været igennem et par stykker) og her kommer de fluks. Både til indvortes og udvortes. Udefra er jeg ret vild med det økologiske engelske mærke Balance Me’s lille Collagen-linje med en virkelig dejlig rensecreme, Collagen Boost Cream Cleanser, som jeg har benyttet mig flittigt af på det seneste, og Collagen Boost Restore and Replenish Face Cream, som jeg bruger udenpå alle mine olier og sera. Til den indvendige pleje kan jeg anbefale islandske Feel Icelands kosttilskud (du kan få det som tabletter eller pulver, alt efter hvad du foretrækker – jeg er selv glad for pulver, som let kan kommes i alt muligt). I Japan har marine-collagen (altså fra fisk) været en del af kvinders skønhedsregime i mange år, og inden for de seneste år har europæiske kvinder fulgt trop med stilikoner som Victoria Beckham i spidsen. Herhjemme kan du finde det hos N’Age.

8 Kommentarer

 • Svar
  Anne H
  12. marts 2016 kl. 14:27

  Hihi ….f… rynker! Men du har godtnok ret.
  Jeg er begyndt på noget lignende, nogle collagen tabletter der indeholder hajbrusk bla. De var på udsalg så jeg kunne ikke lade være!
  Men har kun taget dem en uge så ingen effekt endnu! Frækt!
  Man skal sikkert spise mere end til 1 mnd’s forbrug for at se effekt. Men håååååber… og om ikke andet får man vel nogle gode byggestene til knogler m.m ud af det 😉
  God søndag 🙂

 • Svar
  Mie
  12. marts 2016 kl. 22:42

  Har sammr pulver, men hvordan bruger du det helt præcis, Charlotte? 🙂

 • Svar
  Anette Ninon
  13. marts 2016 kl. 08:36

  Det her får mig at tænke på mine første rynker, de er der desværre permanent. En morgen tænkte jeg, er jeg beskidt i mundvigen, da det gik op for mig at det var rynker, øv.
  Jeg bruger ansigts akupresur.
  Ha’ en god dag.

 • Svar
  HeLene
  13. marts 2016 kl. 11:45

  Jeg synes ansigtsmassage er rigtig godt for at holde formen i ansigtet, men det klart tyngdeloven er jo svær at modarbejde helt?! Men artiklen fik mig at smile!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2016 kl. 13:22

  Ja, Anne, det er jo nok desværre ikke sådan, at man pludselig vågner op og så er det sket de vilde. Men jeg er stor fan af kost og kosttilskud i rette mængder, og jeg er helt sikker på, at hvis det er nogle ordentlige nogle, du har købt, så vil det gøre en forskel. Lad mig gerne høre, når der er gået noget tid. Det er altid spændende.

  Rigtig god søndag til dig, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2016 kl. 13:24

  Hej Mie,

  Jeg smider det i smoothies, juicer, yoghurt osv. (sammen med alt muligt andet;). Jeg får det ikke gjort hver dag, men prøver så godt som muligt at få det taget nogle gange om ugen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2016 kl. 13:26

  Åh, Anette, undskyld! – men det er nu alligevel en lidt sjov historie, du fortæller (jeg kan huske, at jeg i mine sene teenageår engang troede, at jeg var beskidt på overlæben, og så var det pigmentforandringer – så jeg kender følelsen. Dem slap jeg så heldigvis af med). Jeg har faktisk også set rigtig gode resultater med ansigtsakupressur, -zoneterapi og -massage. Især rundt om munden. Så det lyder som en god vej.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. marts 2016 kl. 13:27

  Smil løfter jo, HeLene!;) – så det hjælper helt sikkert også på tyngdekraften. Og jeg er helt enig – jeg er kæmpefan af ansigtsmassage og prøver at praktisere det selv foran fjernsynet om aftenen de dage, hvor hænderne ikke er krævet på tastaturet;)

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...