I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Lidt læbestift skader jo ikke

Vil du have flere tips om neongloss – og øko-læbestifter, den uundværlige tapetest, Hollywoodstjernernes yndlings-lip scrub og meget mere, så er nedenstående video helt sikkert noget for dig. Du får også klar besked om, hvilke farver læbeprodukter, du skal gå efter lige nu, og hvordan du holder læberne i kysform. Værsågod, lidt lørdagsunderholdning til skønhedsentusiaster. Jeg kalder det et lipstick break, og sådan et kan man jo altid bruge. 

Produktion: Benedicte Balling 

Ingen Kommentarer

 • Svar
  Liselotte Sandgren
  19. august 2010 kl. 14:36

  Tip til perfekt indrammede læber:
  Sæt en prik på de 2 øverste toppe af amorbuen og en i bunden i midten af amorbuen. -Forbind så de 3 prikker med en læbeblyant.
  Fortsæt så resten af vejen rundt om læben, og WUPTI, -så har du de perfekt indrammede læber, -klar til læbestift eller gloss.
  Husk at lægge læbestift eller gloss helt ud og ovenpå læbeblyant-stregen, så det hele integreres som en helhed!
  Det behøver ikke at være så dominerende. Farven på læbeblyanten skal bare harmonere med farvevalget af læbestiften eller glossen.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. august 2010 kl. 11:50

  Kære Liselotte,

  Tak for dit tip. Du har helt ret, en læbeblyant skal endelig ikke være dominerende. Jeg kan tilføje, at en neutral læbeblyant (i din egen læbefarve) kan bruges til alle farver læbestift eller gloss.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar