I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Læs med hvis du godt kan lide at få lidt ekstra med i posen

Hvis du læser med herinde, vil du med en vis sandsynlighed have hørt mig fortælle om min picnic hos Amly Botanicals i England.

Om den fine biodynamiske eng i East Sussex, hvor alle Amlys produkter udspringer fra, der også huser et mikrobryggeri, et æbleplantage, en bryllupslade og en såkaldt glamping-plads med shelters og små husvogne, som er en virkelig fin (og lidt mere glamourøs) måde at campe på.

Hawthbush huser også høns og en hane, der vækker én om morgenen, samt to hunde og to katte, der forsvinder i engens høje græs, når de går tur (den ene kat tror at den er en hund og følger troligt med på turen).

Når man laver te her, smager det helt fantastisk, fordi vandet er særligt rigt og kendt for sine rensende og helende evner. Samtidig dufter her af neroli, jasmin, rose, kamille, lindeblomst og hyldeblomster som tørrer i særlige net i solen. Det er også alle disse ting, der er samlet i deres fine og helt særlige skønhedsprodukter.

Faktisk føles det ret meget som at befinde sig lidt midt i deres skønhedsprodukter, der er nogle af vores absolutte favoritter i skønhedspavillonen.

Er det også dine favoritter, eller har du længe drømt om at prøve dem, så er det måske nu, du skal slå til. Der følger nemlig lidt ekstra med, når du køber din yndlingsbalm til natten, din uundværlige facemist og din fjerlette ansigtsolie – og ekstras er jo altid dejlige at få med.

Du finder de tre fine Amly-beautykits lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...