I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Lad os lige hviske jer i øret (jo, der kommer en adventsboks i år)

Hvor heldig kan vi være at have kunder, der begynder at spørge til vores adventsboks allerede i september måned. Tusind tak for jer, og hvor er det virkelig dejligt, at adventsboksen betyder så meget for så mange. Det er et fint lille anker i manges julemåned, og vi elsker historierne om alle jer, der deler oplevelsen med en veninde, en søster eller en anden vigtig person i jeres liv. Og åbner sammen hver søndag over Facetime eller Zoom, hvis I bor forskellige steder i landet, eller i verden sågar.

Og hvilken adventsboks, det bliver. Jeg ved godt, at vi siger det hvert år, at nu er det den bedste nogensinde. Men det er det vitterlig og vi kan næsten ikke vente til I skal åbne den. Som altid er den pakket med kærlig omsorg og små pauser til at trække vejret udover de fine produkter fra vores hylder, den særlige te, playlisten og de små videoer til at akkompagnere.

Vi kan ikke afsløre for meget (hey, det er immervæk stadig september), men blot lige hviske, at den kommer og vi lover at råbe meget højt, når det sker. Vil du være sikker på ikke at misse den, så skriv dig op til vores nyhedsbrev her, så du får direkte besked i din mailboks, når det sker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...