I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lad os hjælpe dig med at tage hånd om det

Du kender måske allerede vores fine Rose Bud som en virkelig effektiv Gua Sha til ansigt og øjne. Den er uovertruffen til at mindske hævelser, mørke rande og trætte skærmøjne.

Men vidste du, at den også er din bedste ven, når det kommer til dine hænder?

Faktum er, at stadig flere af os døjer med spændinger, inflammation og ømhed i fingre og hænder. Sågar nævner rigtig mange af jer gigt som en ny og uønsket følgesvend i livet. Det handler selvfølgelig om vores altoverskyggende brug af computer, tablet og ikke mindst mobiltelefonen, som mange af os holder i hånden det meste af dagen.

Det er en stadig stigende udfordring og mange har svært ved blot at strække hænder og fingre ordentligt ud.

Prøv selv.

Det har selvfølgelig betydning for hændernes sundhed og udseende, men også for andre dele af din krop. For i dine hænder sidder zoner på samme måde som du har zoner i dine fødder og dit ansigt, der kan påvirkes ved tryk.

Vidste du fx at i din pegefinger sidder et punkt relateret til dine øjne og at der langs ydersiden af din hånd er masser af punkter, der relaterer til hjernen?

Her hos os er vi af den klare overbevisning at din ungdommelighed ikke kun sidder i huden. Den sidder lige så vel i den måde, du bærer din krop på.

Derfor har vi fluks taget hånd om sagen og sammensat et fint lille beautykit til alle jer, der kan nikke genkendende til ovenstående.

Det er her, den fine Rose Bud kommer ind, for den er eminent til at massere hænderne med og bruge som akupressur på zonerne. Du kan bruge den som den er, eller varme den op under varmt vand for ekstra dyb effekt.

Men det er ikke det hele.

Vi har nemlig lavet et lille Hands On Beauty Kit.

Mange af os kan have svært ved at geare helt ned og slappe af, når vi slipper skærmene. Derfor får du også vores aromaterapeutiske roll-on fra Uka, der kan bruges på pulspunkter som håndled, nakke og solar plexus (husk at ånde duften godt ind) og endvidere som negleolie til dine neglebånd. Den er i øvrigt også perfekt at have med i tasken og på job til en lille mental pause.

Og nu vi er ved hænderne, der alt andet lige er dit førstehåndsindtryk, så får du selvfølgelig også vores populære glitterneglefil fra Kure Bazaar og en rosenpind til at fuldende det hele med.

Se nærmere på det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...