I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hemmeligheden bag Anjas hud og glød

I fredags fejrede vi 50 års fødselsdag for dette pragteksemplar. Du kender hende måske allerede som stylisten bag så prominente kvinder som Kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald. Hun er også den ene halvdel af det fine smykkefirma Dulong Jewellery.

Og så har hun virkelig smuk hud.

Lad os fluks hviske jer hemmeligheden bag Anja Alajdis glød. Den har hun nemlig selv fortalt mange gange til både magasiner og på sin egen Instagram-platform, hvor dette billede også er fra. Hemmeligheden er en helt særlig duo, som vi også selv tyer til.

Vintner’s Daughter.

‘Det her serum booster og mætter huden uden at fedte eller lægge sig ovenpå huden. Det er fantastisk både i ansigtet og på halsen – det føles som om alle fine linjer bliver fyldt ud. Vintner’s Daughter-produkterne bruger jeg religiøst og på tværs af alle andre produkter’ fortalte hun til Alt for Damerne.

Anja har brugt Vintner’s Daughter-duoen i flere år og må efterhånden betegnes som en af mærkets store fans. April fra Vintner’s Daughter er den anden vej blevet stor fan af Anja, der med sin smukke hud og sit mindst lige så smukke, grå hår er lige i øjet med, hvad Vintner’s Daughter gerne vil udstråle, så Anja ender jævnligt på deres Instagram-profil.

Det kan jeg godt forstå. Det tænker jeg, at de fleste kan, når de ser billedet af Anja her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...