I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lad os blive i det franske (vi får nemlig besøg af French Laundry i pavillonen mandag)

Det er ikke få af jer, der har set fidusen (og det blanke hår), man får af vores nye French Laundry Hair Cleansing Mist. Inden for de første to uger af lanceringen bestilte vi nye hjem tre gange for at følge med. Den kom da også på det allermest perfekte tidspunkt – festivalsæsonen – hvor den franske cleansing mist til håret let bliver din bedste ven.

Men den er også perfekt efter lange feriedage på stranden, varme arbejdsdage, hedebølge i byen (sydpå, ikke i Danmark lige nu, forstås), korte weekendture, efter træning eller i pollensæsonen.

Er du ikke allerede faldet for den franske hårmist, så lokkede jeg Malin – en af de to svensk/franske stiftere af French Laundry – med fra Paris for at komme forbi os i skønhedspavillonen på mandag eftermiddag fra 12-15, hvor hun kan både vise og fortælle alt om hårmisten om hvilken ELLE har skrevet: Who would have thought we would wash our hair with a mist?

Ikke os. Men ikke desto mindre så er det lige præcis dét, vi nu gør.

Find den her<<

Og er du på vores kanter, så kig endelig forbi os i skønhedspavillonen mandag (vi har lokket Malin til at tage fine gaver med ved køb).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...