I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lad os åbne den 3. adventsgave

Det er virkelig en fornøjelse at lave adventsboks til jer.

Tusind tak for alle de fine hilsner og tilbagemeldinger, der dagligt kommer ind. I har virkelig taget den til jer og tager jer den lille stund, det tager at pakke søndagens gave op og vitterlig nyde den.

Det håber jeg også, at I vil gøre i dag.

For nu må du gerne åbne den tredje gave i adventskalenderen, og hvad den indeholder kan du se i videoen her, hvor du også får masser af tips til, hvordan du får mest muligt ud af den.

Nåede du ikke at få fingre i adventsboksen, er der stadig masser af tips og tanker at hente i videoen her. Du har garanteret noget i gemmerne, der kan bruges, og skulle der være noget i gaven, du ikke kan leve uden, så har vi det hele på hylderne hos os både online og i skønhedspavillonen.

Du kender proceduren. Find et dejligt sted, du kan lide at være, og hvor du kan få fred og ro en halv times tid. Det kan være badeværelset, stuen, soveværelset eller et helt andet sted. Hæng det fine Me Time-skiltet på døren og sæt dagens særlige playliste på. Derefter klikker du blot på nedenstående video, der guider dig gennem dagens gave med alle de tips og tricks, du har brug for.

Den allerbedste fornøjelse til jer alle.

PS: Du kan også tilgå videoen direkte via youtube her

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...