I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er derfor, L’Oréal altid bruger rosa (lidt lørdagslæsning til din gløgg)

Måske har du bidt mærke i det.

Dét med det rosa.

For når L’Oréal – og de øvrige store skønhedskonglomerater for den sags skyld – lancerer produkter til en voksen hud (moden, om du vil – vi taler dem med Jane Fonda og Helen Mirren i kampagnerne), så er cremerne altid lyserøde.

Det er ikke, fordi ingredienserne i produkterne afgiver farve.

Det er et bevidst valg og absolut ikke tilfældigt.

Der er nemlig noget særligt ved rosa

Din bedstemor vidste det.

At den rosa farve automatisk associeres med rosenglød, ungdommelighed og med noget rent og friskt. Som buttede barnekinder, der altid er rosa og levende.

Dem vender vi tilbage til lige om lidt.

Først skal vi lidt frem i tiden, for netop tiden – og alderen – nedsætter hudens evne til cellefornyelse og den mister dermed sin naturlige rosa glød. Den sunde kulør, om du vil, bliver mere glansløs og mat, og mange tyer til at give den en hjælpende hånd.

L’Oréal gør det ved at tilsætte rosa pigmenter i sine cremer, der optisk giver huden liv igen.

Vi går lidt mere naturligt til værks hos os.

Sådan får vi – og Gucci Westman – rosenglød

Petal er navnet på Westman Ateliers bedstsælgende blush.

Det er også navnet på Gucci Westmans datter, der var med på kontoret dagligt i de spæde dage, hvor Gucci Westman satte sig for at skabe sin egen makeuplinje. Dér sad hun, med sine smukke, blussende 2-årige rosenkinder og blev den helt naturlige inspiration til Westman Ateliers første blushstick.

Disse fine friske kinder er nu tilgængelige for os alle og endda i en udvidet version med den smukkeste rosatonede highlighter, der øjeblikkelig oplyser kindben, inderste øjenkrog, næseryg og amorbuen – og et læbeprodukt, der giver instant liv og fylde til læberne.

Rent faktisk er netop den fine glossede læbebalm faldet i så god smag, at Westman Atelier fans verden over skriver løs på de sociale medier, om den ikke kan komme i fast sortiment.

For den smukke rosa tone er eminent til at skabe liv til en træt (vinter)hud og lyse huden op. Lidt som havde du netop gået en lang tur eller dyrket yoga.

Står The Petal Edition ikke allerede på din ønskeseddel, så kan vi på det varmeste anbefale dig at skrive den på. Efter vores live forleden fra skønhedspavillonen, hvor vi blev spurgt om den, fik den hurtigt ben at gå på, og da det er en særlig kollektion, fås den udelukkende her op til jul.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...