I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

La Vie est Belle (især på sådanne aftener)

En sjælden gang i mellem bliver nye skønhedslanceringer pakket så smukt ind, at man har lyst til at dele. Og sådan en lancering var jubilæet for La Vie est Belle forleden. Det er Lancômes yderst populære duft, som du med stor sandsynlighed allerede har stiftet (personligt) bekendtskab med – efter sigende er det en af de mest solgte dufte – og i anledningen af jubilæet havde den fået lidt ekstra éclat om man så må sige. Det skal tages helt bogstaveligt, for der er kommet en ny version, La Vie est Belle l’Éclat, men der var virkelig også éclat over aftenen, der foregik i Mielcke & Hurtigkarls smukke lokaler i Frederiksberg Have – med glimtende krystaller i loftet, håndtegnede blomster på væggene og påfugle med spredte fjer i haven. Ved hver kuvert lå en krystalglimtende flakon med den lille sløjfe på halsen, som Armand Petitjean lancerede de første Lancôme-parfumer med i sin tid, og indgraveret med navn. Sidstnævnte er en stor tendens i øjeblikket – at få personificeret sine skønhedsprodukter med indgraveringer. Det er totalt overflødigt, og jeg elsker det.

Der kommer i øvrigt meget mere éclat herinde på skønhedsbloggen i næste uge. På torsdag fejrer jeg nemlig 1-års fødselsdag i den lille skønhedspavillon i Kongens Have og det gør jeg med både bobler og kage på dagen, hvis du er på de kanter OG en ganske særlig lille fødselsdagsboks i kun 50 eksemplarer. Stay tuned.

2 Kommentarer

 • Svar
  Liselotte Sandgren
  27. august 2017 kl. 16:43

  Hvor er den flakon dog smuk og helt personlig!???
  -Håber at den dufter lige så skønt som den ser ud..!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. august 2017 kl. 22:34

  Kære Liselotte,

  Tak for din hilsen, og ja, jeg er også gevaldigt til fals for den slags personlige skønhedsprodukter. Og den dufter også dejligt. Du må stikke næsen i den ved lejlighed.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar