I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Kodeordet er glød

Nej nej, jeg har absolut ikke glemt det. Men når man lige indlemmer en beautyboks, der ellers ikke helt var planlagt, så skal alt lige gå op i en højere enhed. Det gør det nu. Boksene er næsten pakket færdig (de er fyldte og tunge, kan jeg afsløre) og foto og video er lige på trapperne. Begge dele bliver lagt op i morgen, så I kan se de fine sager og høre min spæde røst (…) fortælle om, hvilke produkter der er i denne boks og hvorfor, inden I beslutter jer for, om det er noget for jer.

Her og nu kan jeg afsløre, at det handler om sommerglød. The glow, som er et af de helt store skønhedsbuzzord i øjeblikket. Jeg har altid elsket glød og akkurat som Estée Lauder, der sagde, at skønhed ikke handler om alder, men om glød, så er det mit favorit-skønhedsord og har altid været det.

Og sommerboksen indeholder både glød til ansigtet, til kroppen, til kindbenene, til hænderne, til håret, ja faktisk en hele vejen igennem glødende boks. Den indeholder også produkter af den slags, de fleste af os ville ønske, vi havde tid til i hverdagen, men som de færreste har. Hvad kan være bedre end sommerferien til at iføre sig disse i ro og mag.

Nogle af produkterne kender du allerede fra mine hylder, og nogle har du med stor sandsynlighed ikke stiftet bekendtskab med før. Der er både noget fra en berømt salon i Paris og fra en spa i samme by, noget fra det døde hav, noget fra New Yorks Soho og fra et andet sted i New York. Og så er der noget fra Saint Tropez.

Nysgerrig? Så se med i morgen, hvor jeg lægger foto og video op. Selve ILOVEBEAUTYboksen lægger jeg op onsdag aften klokken 20.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...