I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Ketchup i håret

I sidste indlæg talte Sofie Lassen-Kahlke om banan og avocado til håret, og jeg synes lige, at jeg ville tilføje endnu en fødevare eller to til håret.

Det er jo et gammelkendt tip her på skønhedsbloggen (og i min skønhedsbog i øvrigt), at champagne – eller vodka – gør håret blankt. Alkoholen lukker hårstråene, så håret ser smukt og blankt ud. Jeg har sågar set en top-hårstylist have en lille gibbernakker med backstage. Ikke til at drikke, men til at spraye i modellernes hår.

Og så er der ketchup … Og det er ikke engang løgn. Jeg fik tippet fra Lisa tidligere i dag (tak, Lisa), og det viser sig, at smukke Sienna Miller, der er berømt for sit blonde hår, engang farvede det brunt, med henna, med det resultat, at håret fik et grønt skær. Sienna Miller brugte efter sigende ketchup i håret i et helt år, for at slippe af med det grønne look, og åbenbart er det et velkendt trick, som mange blondiner bruger, hvis de har lysnet håret for meget. Syren fra tomaterne tager åbenbart skæret. Det skulle jeg bare have vidst tilbage i folkeskolen, hvor jeg altid fik grønt skær af kloren i svømmetimerne.

1 Kommentar

  • Svar
    Lisa
    19. maj 2012 kl. 16:14

    Det var så lidt 🙂

    Klem L

Efterlad en kommentar