I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Embed HTML not available.
Skønhed

Hårtips fra Christiane, Lene, Lina og mange flere

Vi bliver ved håret lidt endnu. For Benedicte Balling var som sagt på pletten med sit videokamera, både backstage og på den røde løber, da DANSK Fashion Awards løb af stablen for nylig. Her fik hun insider-hårtips fra smukke kvinder som Christiane Schaumburg-Müller, Lina Rafn, Sofie Lassen-Kahlke, Gun-Britt, Caroline Fleming og ikke mindst Lene Nystrøm, der var aftenens smukke værtinde. Jeg kan afsløre, at banan, hårologi, hårolie, bodylotion og god, gammeldags hårgelé blot er noget af det, du skal smøre i håret, hvis du vil gøre dem deres tips efter. Se med lige her (og glæd dig til flere insider-videoer lige om lidt – don’t miss!). 

Produktion: Benedicte Balling

14 Kommentarer

 • Svar
  Maria Jakobsen
  17. maj 2012 kl. 17:35

  Jeg ved ikke, om det bare er mig, men når jeg prøver at se videoen, så siger den, at den er privat…. Findes der mon en løsning på det?

 • Svar
  Thea
  17. maj 2012 kl. 17:44

  Samme her…

 • Svar
  Pernille
  17. maj 2012 kl. 17:47

  Jeg har samme problem?

 • Svar
  Tine
  17. maj 2012 kl. 18:29

  Samme her??

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. maj 2012 kl. 18:48

  Kære Maria, Thea, Pernille og Tine,

  Tak for jeres kommentarer, og vi har fluks ordnet det. Nu skulle det køre som smurt.

  God fornøjelse – og der kommer flere videoer fra den røde løber lige om lidt.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Nanna
  17. maj 2012 kl. 22:05

  Gad vide om de er sponsoreret af Morroccan Oil.. Hmm!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  18. maj 2012 kl. 10:25

  Kære Nanna,

  Tak for din absolut relevante kommentar. For ja, der foregår efterhånden en del sponsorering herhjemme også (i udlandet er det kæmpestort og der er – til forskel fra herhjemme – meget ofte store pengesummer involveret), og som forbruger kan det være svært at gennemskue. Det gælder i øvrigt ikke kun kendisser, men også blogs, hvor det er helt almindeligt med betalte indlæg (NB! Alt, hvad der er betalt her hos mig, fremgår helt tydeligt, så ingen skal være i tvivl eller usikre på, om anbefalingerne er mine egne. Det er de!)

  Mht. Morroccan Oil ovenfor, så var de hovedsponsor af DANSK Fashion Awards og figurerede derfor backstage med både produkter og med deres dygtige internationale ‘head stylist’, som satte hår på Lene Nystrøm og på en del af prisoverrækkerne, der talte blandt andre Christiane og Caroline Fleming.

  Når det er sagt, så var Morroccan Oil det første hårprodukt med arganolie, og det var Morroccan Oil, der skabte vejen for den store hårkategori med olier, som vi kender i dag. I Hollywood har de en kæmpefanskare, og det begynder også så småt at vise sig herhjemme. Så jeg er sikker på, at en del af ovenstående smukke kvinder nævner Morroccan Oil af egen fri vilje.

  Jeg håber, at det besvarer din kommentar.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sissel
  21. maj 2012 kl. 10:12

  Hej Charlotte

  Jeg har set videoen nogle gange, men kan ikke helt høre, hvad det er for et produkt, Gun-Britt anbefaler.

  Kan det passe, at hun siger “booster”? Når jeg kigger på hendes produktside, kan jeg finde en “Dry Volume Booster” – er det den? – Og hvis du kender produktet ville det være dejligt, hvis du ville skrive lidt om det 🙂

  Mvh
  Sissel

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. maj 2012 kl. 19:51

  Hej Sissel,

  Tak for din kommentar, og det kan jeg godt forstå. Jeg iler fluks med hjælp. Det er ganske rigtigt Dry Volume Booster, Gun-Britt taler om. Til vores seneste håraften sammen viste Gun-Britt boosteren på flere deltagere. Den anvendes i tørt hår, sprayes i ved hårrødderne og kan anvendes af alle, der gerne vil have ekstra volumen i håret (og hvem vil ikke det, skulle jeg til at tilføje). Gun-Britt anbefaler også at bruge den i hele håret, hvis du gerne vil have et ekstra boost.

  Det er et af Gun-Britts egne yndlingsprodukter.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sissel
  21. maj 2012 kl. 19:57

  Super – tak for hurtigt svar 🙂 Jeg må prøve den snart og se, om den kan måle sig med hendes stardust pudder, som jeg er ret afhængig af 😉

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  21. maj 2012 kl. 20:04

  Hej igen Sissel,

  Hvis du bor i København eller omegn, er jeg sikker på, at du er velkommen i Gun-Britts salon i Ny Østergade, hvor de lige kan vise dig, hvordan du bruger den bedst i dit hår.

  Vi planlægger også en håraften igen, men det bliver på den anden side af sommeren. Du er velkommen til at sende mig en mail til hello@ilovebeauty.dk, hvis du vil have direkte besked, når det ligger fast.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Sissel
  3. juni 2012 kl. 18:45

  Hej igen, Charlotte

  Bare lige en tilbagemelding på Dry Volume Boosteren fra Gun-Britt: Jeg købte den i sidste uge, og må sige, at jeg er ret begejstret for den!

  Den giver virkelig håret et løft/volumenboost, så nu er jeg ved at blive lige så afhængig af den som af hendes Stardust pudder 😉

  Jeg har langt, let naturkrøllet hår med sideskilning, og i den side med mindst hår, har det en tendens til at blive lidt fladt, men det klarer boosteren virkelig – også bedre end stardust pudderen.

  Klart et produkt, jeg kan anbefale til andre læsere på din blog 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  4. juni 2012 kl. 09:39

  Kære Sissel,

  Mange tak for din hilsen og fordi du har lyst til at vende tilbage. Hvor godt at høre, at du er begejstret for Gun-Britts Dry Volume Booster (det er altid en fornøjelse, når anbefalinger her på skønhedsbloggen falder i god jord!). Og din anbefaling er hermed fluks givet videre.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Punk de luxe « I Love Beauty – Charlotte Torpegaard – Blog
  6. juni 2012 kl. 20:26

  […] Apropos hår, så vil jeg lige nævne en ny trend, bedst beskrevet som en slags punk de luxe, båret frem ikke mindst af Chanel i kampagnen for deres Boy Bag. Det er model-socialité-trommeslager-itgirl og Karl Lagerfelds nye yndling Alice Dellal, der lægger ansigt og hår til kampagnen, der er skabt omkring Dellals eget punkede look. Den 24-årige yndling er i øvrigt datter af den brasilianske model Andrea Dellal og søster til den eksklusive skodesigner Charlotte Olympia. Dellals frisure med undercut kombineret med langt hår har i øvrigt inspireret Stine Hjelm fra Electric Lady Lab, som du også har kunne se i de videoer fra den røde løber, som jeg har strøet om mig her på skønhedsbloggen. Hør blandt andet Stine tale om sin frisure lige her.  […]

Efterlad en kommentar