I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Kan en creme erstatte en laserbehandling?

Jeg var i Paris for en lille måned siden for at kigge nærmere på tidens største hudplejetrends, og på det nye cremefænomen, der har taget England med storm. Måske har du allerede bidt mærke i trenden med cremer iført avancerede navne, der minder meget om kosmetiske behandlinger. Det startede med de såkaldte ‘botox-cremer’ og har udviklet sig til et helt marked af cremer, der bevæger sig ind på det mere avancerede område. Især er cremer, der kan erstatte eller udsætte laserbehandlinger i høj kurs i øjeblikket hos mærker som Clinique, Helena Rubinstein, Olay og nu også hos L’Oréal Paris, der netop har lanceret Laser X3, der har vist virkelig overbevisende resultater i test. Laser X3 ligger nr. 1 hos Boots i England og kigger du på omtalen internationalt hos førende skønhedsredaktører og bloggere, så har jeg faktisk aldrig læst lignende begejstring for et L’Oréal Paris-produkt. I Paris så jeg  beviser på, at kombinationen af Laser X3 Serum og Laser X3 Eye Cream kan mindske kragetæer om øjnene gevaldigt. Det har jeg tænkt mig at teste på mine trætte vinterøjne.

20 Kommentarer

 • Svar
  Anne Jensen
  22. april 2013 kl. 16:29

  Jeg købte loreal’s laser serum forleden dag. Den virkede over natten. Den er utrolig. Næste morgen møder jeg på arbejde og min kollega spørger hvad der er sket. Hun synes jeg er blevet ‘stram’ i ansigtet. En anden spørger mig om jeg har tabt mig i ansigtet. Den er for vild.

 • Svar
  Susanne
  22. april 2013 kl. 21:16

  Jeg har osse købt en, men den hedder bare laser, ikke laser x3, er x3 en nyere udgave eller hvad?

 • Svar
  Maria // Colourfull Ink
  23. april 2013 kl. 08:42

  Det lyder da til at være et vidunder produkt, som det er dumt at lade være med at prøve. Ved du hvilket prisleje produkterne ligger i?

 • Svar
  Lise Palm
  23. april 2013 kl. 09:29

  Hej, jeg ved at Matas og Føtex kører tilbud på ovennævnte creme 129,95, det er Laser, der står ikke Laser X3, jeg ved ikke hvad forskellen er, men jeg vil da også prøve cremen, så må vi se, det er jo ikke nogen herregård.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2013 kl. 12:54

  Hej Anne,

  Mange tak for din kommentar, og det er fluks givet videre. Og jeg kan kun bekræfte, at Laser X-serien vitterlig kan noget. Dejligt at det har været så synligt for dig (og dine kolleger).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2013 kl. 12:56

  Hej Susanne,

  Nu har jeg undersøgt det hos L’Oréal Paris for en sikkerheds skyld. Der findes kun én serie – Laser X3. Men nogle steder skriver de kun ‘Laser’ på nettet, på skilte og i kampagner. Det kan godt forvirre. Men der findes altså kun én slags, så du er på rette spor.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2013 kl. 12:59

  Hej Maria,

  Priserne ligger på 189,95 kr. for hhv. dagcreme og øjencreme, og serummet (som er dét, der virkelig rykker) koster 199,95 kr. Men jeg kan se af Lises kommentar, at der er tilbud i øjeblikket hos blandt andet Matas, så det er da bare med at slå til dér.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. april 2013 kl. 13:01

  Og Lise, det er godt med gode forbrugeroplysninger. Tak. Dit tip er hermed givet videre (og mht. Laser vs. Laser X, så har jeg svaret på det øverst her i kommentarsporet – der findes kun én slags).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Susanne nielsen
  23. april 2013 kl. 16:03

  Tak for svar, nu har jeg prøvet den i en lille uge, og kan osse tilslutte mig, den kan virkelig noget

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2013 kl. 19:54

  Kære Susanne og alle andre,

  Nu har jeg fået lidt bonusinfo omkring forskellen på navnene på denne famøse hudplejeserie. Det er sådan, at produktserien har forskellige navne i de forskellige lande – Laser, Laser X3, Revitalift Laser. De dækker alle over fuldstændig samme indhold, det er udelukkende navnet, der veksler en smule. Da serien har været fantastisk populær og er blevet revet væk mange steder, har man fra L’Oréal Paris’ side hevet de produkter hjem til Danmark, som man overhovedet har kunnet få fat i. Derfor kan I støde på de forskellige navne herhjemme. Men det er altså det samme produkt uanset hvad.

  Jeg håber, at det giver mening.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marlene
  24. april 2014 kl. 11:10

  Er lige faldet over denne lidt ældre artikel. Håber man kan spørge til den stadig. Er nemlig i tvivl om, hvis man ønsker at bruge øjencremen, skal man så bruge serum under først?

 • Svar
  Anne Jensen
  24. april 2014 kl. 13:14

  Jeg bruger serum først og øjencreme bagefter.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2014 kl. 13:46

  Kære Marlene,

  Du kan altid spørge! Og nej, du behøver ikke at bruge serummet under øjencreme, den kan sagtens bruges alene. Men vil du have de ret ekseptionelle resultater med produkter, som de har vist sig at give, så er de målt med serummet under. Så det afhænger lidt af, hvor meget, du synes, du har brug for. Prøv dig eventuelt frem.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Marlene
  24. april 2014 kl. 14:45

  Tak for svar. Det var lige præcis de ret ekseptionelle resultater jeg var ude efter, så godt at vide, at det er begge dele som så skal benyttes. Jeg kan se, at det er godt et år siden, at denne tråd startede. Er I stadig af samme opfattelse – at det er super godt produkt?
  På forhånd tak 🙂
  Marlene

 • Svar
  Anne Jensen
  24. april 2014 kl. 16:30

  Jeg bruger stadig begge dele efter et år. Og jeg skal være ærlig at sige normalt ville jeg aldrig bruge loreal. Men efter et år er min bekymringsrynke nærmest væk. Den gør altså en forskel for mig.
  Jeg bruger det både morgen og aften.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2014 kl. 16:35

  Kære Anne,

  Tak for dine gode input, og dejligt at produkterne gør en synlig forskel for dig. De har også vitterlig papirerne i orden. Din anbefaling er hermed givet videre.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. april 2014 kl. 16:36

  Kære Marlene,

  Produkterne holder stadig. Så kast du dig roligt ud i dem. Og lad os gerne høre, hvad du synes om dem, når du er godt i gang.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Noorhan
  7. august 2015 kl. 23:58

  Hej
  Jeg tænkte lige på, er der mon en bestemt aldersgruppe produktet tilhører eller kan unge mellem 15-18 også bruge det?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. august 2015 kl. 14:54

  Hej Noorhan,

  Som udgangspunkt er cremelinjen beregnet til lidt ældre hud end 15-18 år, men har du brug for dét, den kan, altså den ensartende effekt, så kan jeg ikke se, at der skulle være noget til hinder for at bruge den i en yngre alder også. Men jeg anbefaler altid at prøve sig frem.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Mia Flannov
  2. marts 2016 kl. 16:35

  Hej Charlotte 🙂
  Kan se at jeg skriver på en lidt gammel tråd, håber det går 🙂
  I min Matas er der ikke et produkt der hedder Lacer x3, kun Lacer. Er det lige så godt? man skulle jo mene at x3 er bedre? 🙂
  Mvh Mia

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...