I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

I dag talte jeg skønhed med Stella McCartney

Kender I de dage, hvor den ene ting bare tager den anden? På den gode måde, forstås. Jeg tog til et ganske uformelt møde efter frokost, iført gummistøvler og et absolut minimum af makeup, fordi det regnede. Det var meningen, at jeg bare skulle hjem bagefter og nyde fredag aften på sofaen. Efter mødet mødte jeg en gammel bekendt, der lokkede mig på vinbar med en gruppe inspirerende mennesker (jeg kan i øvrigt varmt anbefale vinbaren Ved Stranden 10 i København) og min hjemvej gik lige forbi Stella McCartney-butikken, der holdt cocktailparty i anledningen af, at Stella kom til byen. Det var med rød løber, masser af glitter og ugeblade, og jeg var inviteret, men syntes ikke helt, at jeg var dressed to the occasion. Men dørmanden lokkede, og heldigvis for det. For sådan gik det til, at jeg fik en skønhedssnak med Stella McCartney iført gummistøvler. Klik ind igen og hør, hvad vi talte om.

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne
  15. april 2013 kl. 08:37

  Hej Charlotte.

  Jeg er helt ny på din blog, og er ret vild med hvad jeg ser.

  Men kan du ikke lige hjælpe mig med en ting? Når du skriver “Klik ind igen og hør, hvad vi talte om”. Hvor er det så at jeg skal klikke? For det kan jeg simpelthen ikke finde ud af. 🙁

  Mange hilsner
  Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. april 2013 kl. 09:18

  Hej Anne,

  Velkommen til! Dejligt at du synes om min skønhedsblog, det er jeg rigtig glad for at høre.

  Og jo, det kan jeg fluks hjælpe dig med. Når jeg skriver ‘klik ind igen’ er det blot en lille teaser for de næste indlæg, der kommer. Jeg skriver typisk et indlæg om dagen, nogle gange flere. Indimellem vil du også finde direkte links i indlæggene, som du kan klikke på. Men det kan du tydeligt se.

  Giver det mening?

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anne
  15. april 2013 kl. 09:22

  🙂 Det giver god mening! Tak for dit hurtige svar.

  Mange hilsner
  Anne

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  15. april 2013 kl. 09:43

  Anne, du er altid velkommen! Jeg elsker kommentarer, så fyr endelig løs, hvis du har spørgsmål eller andet.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar