I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Kan du lade være med lige at se hvad vædderen går op i …

Det kan i virkeligheden sammenlignes lidt med dem, der siger, at makeup slet ikke er noget for dem. Og alligevel aldrig går ud ad døren uden et par strøg med mascaraen og lidt farve på læberne.

På samme måde lyder det ofte, at stjernetegn ikke er noget for os. Alligevel er astrologi og fun facts om netop stjernetegn noget af det mest delte og læste overhovedet på Instagram og sociale medier.

Måske er astrologi vitterlig ikke noget for dig.

Men lur mig, om du alligevel ikke lige klikker ind for at se om der skulle være noget, der passer, eller om der skulle være noget godt i vente. Det er også altid sjovt at lade sig inspirere af andre stjernetegn, ikke mindst for dem, der er tæt på én.

Og du har jo trods alt læst med helt hertil.

I vores Astro Beauty-kavalkade er vi nået til vædderen, så er du vædder eller kender du en vædder, er der gode tips at hente. Det er der også, hvis du, ligesom os, blot elsker at lade dig inspirere af fine sager.

Vædderen er, med sin energi og sit drive, absolut en inspirerende kraft med alt hvad dertil hører af cool sneakers til at løbe hurtigt i, de nyeste farver til boligen, multiprodukter til huden og det røde læbeprodukt, der giver dem den rette entrance, når de går ud.

Nysgerrig? Så finder du det hele her<<

Enjoy.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...