I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Just in time

Varme. Der er ikke noget mere helende og beroligende end varme, og som både vejret og verden er lige nu, kan de fleste af os have brug for lidt ekstra af det. Det har Femina skrevet lidt om i deres seneste udgivelse.

Den bløde lavendelduftende varmedunk er en kæmpebestseller hvert efterår og vinter, hvor alt vi har lyst til er at smide os i sofaen med denne under nakken, ved skulderen, bag lænden, under fødderne eller på maven. Eller blot til at varme seng og dyne op lige inden sengetid som de gjorde hver aften på et lille hotel, vi boede på i Medinaen i Marrakesh engang.

Har du også brug for lidt ro og fokus, så lad det første, du gør i de kolde måneder, når du kommer hjem, at fylde kogende vand i den bløde varmedunk og sætte dig og lade dagen falde på plads.

Den er også fantastisk til trætte, gravide kroppe og til at lindre ømme skuldre ved amning. Eller bare ømme skuldre i det hele taget. Døjer du med menstruationssmerter er den også din ven.

Vi bruger den til kolde fødder, til at varme sengen op, til at stresse af, til at lulle i søvn og ja, bare til hygge. Den gør de kolde vintre så meget lettere at komme igennem.

Spørg bare Femina, der også er faldet for den.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...