I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Jo, selvfølgelig kommer vores adventsboks også i år

Den var ultrapopulær sidste jul, og hele året har vi fået fine tilbagemeldinger fra jer om, at den betød rigtig meget i en hektisk julemåned (vi har også fået tilbagemeldinger fra rigtig mange mænd, der var så glade for deres glade kærester og koner i december – jo, skønhed smitter). Så dette er blot en lille servicemeddelelse til alle jer, der har spurgt (og alle jer, der måske har tænkt på at spørge). Jo, selvfølgelig kommer vores adventsboks også i år.

Akkurat som sidste år består adventsboksen af 4 fine fine gaver (faktisk 5, det skal jeg nok altsammen vende tilbage til), så du hver søndag i advent kan åbne en pakke med skønhedssager, der hver især har en særlig tanke bag. Det forklarer jeg altsammen meget mere om i den video, jeg, som altid, lægger op i forbindelse med ILOVEBEAUTYboksene og i de adventsvideoer, der følger med pakkerne.

Og vi laver rigeligt. De 300 vi lavede sidste år røg på ingen tid, så vi lovede at pakke endnu flere i år.

Vi slipper først adventsboksen løs i november og havde egentlig ikke tænkt os at tale så meget om hverken den eller jul endnu. Men rigtig mange har skrevet eller spurgt, så dette er blot for at sige, at har du lyst til at glæde dig selv (eller andre) med fine små søndags-skønhedspauser, så er vi selvfølgelig på pletten igen i år.

Stay tuned (måske I er heldige at der også lander en lille efterårsforkælelsesboks her i oktober …).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar