I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg kan slet ikke forstå hvordan jeg rensede min hud inden

For nylig var Anne – vores Creative Manager hos I Love Beauty – i Alt for Damerne med sine bedste skønhedstips og absolutte yndlingsprodukter. Der var (selvfølgelig) masser af produkter fra vores hylder – vi nævner i flæng Yoga Om Recovery Bath Salts, Lip Suede Les Nudes, Green Ceremony Cleanser, Mason Pearson børsten, Tahitian Body Oil, Kjær Weis Invisible Foundation – og så er der én ting, hun slet ikke forstår, hvordan hun tidligere kunnet have levet uden:

‘Jeg har brugt kludene fra Balm Balm i årevis og kan slet ikke forstå, hvordan jeg rensede min hud inden. De er lavet af økologisk bomuld, kan vaskes og dermed genbruges, og så virker de let eksfolierende, hvilket vækker huden og gør den ekstra klar til at modtage serum eller creme. Et gammelt bedstemortrick, der stadig fungerer’

Har du ikke allerede inkluderet muslinkludene i din renserutine, så kan vi – og Anne – kun på det varmeste anbefale at gøre det her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...