I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det tager præcis 22 sekunder

Det tager præcis 22 sekunder fra du smører denne på til den er fuldstændig absorberet og din hud får det dér smukke, dewy look som ellers de færreste solcremer giver (og det er ikke noget, vi bare siger – alle, der prøver den på håndryggen i pavillonen, køber den med hjem).

Oven i købet er den spækket med mineraler og antioxidanter af højeste kvalitet, så vi vil gå så langt som til at kalde den et avanceret hudplejeprodukt.

Vi taler niacinamid, der giver elasticitet og mindsker pigmentforandringer. Squalane, der bedst kendes som en udsøgt ‘youth booster, grøn te der er effektiv antioxidant og kamille og calendula, der beroliger huden og mindsker rødme i og efter sol.

Og så indeholder Sheer Sunscreen Mineral Drops den ypperste beskyttelse af din hud i solen med både den højeste UVB mod rødme og forbrændinger, og den højeste UVA-beskyttelse PA++++ og jo, sidstnævnte stempel vil du gerne have på din solcreme, for det er den, der beskytter huden mod de aldersforandringer, solen kan give.

Formlen er helt let og fungerer perfekt som primer for makeup, men du kan også sagtens lade den tale sit eget sprog uden makeup. Sheer Sunscreen Mineral Drops har SPF 50 som vi ellers ofte går udenom, fordi den høje faktor let tilstopper huden og giver ubalancer.

Det var indtil vi blev præsenteret for denne.

Så den er til alle jer, der ønsker den bedst mulige beskyttelse i solen, har fået høj faktor anbefalet af hudlæge eller døjer med pigmentforandringer i solen.

Og hold endelig øje herinde. Der er en nemlig en stor trend i år for naturlig solbeskyttelse, der vitterlig giver dig både de mest udsøgte plejeingredienser og den smukkeste finish. Og den trend er vi selvfølgelig både store fans af og gevaldigt med på.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...