I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg afslører mine sundhedsrutiner i SKØN

For nylig blev jeg spurgt af SKØN, om jeg ville byde ind med mine sundhedsrutiner i løbet af en dag. Det er ude i magasinet nu, og indeholder lidt af hvert – fra mit faste morgenritual og begrebet intermittent fasting til kosttilskud og den lille sult. Det handler også om min guilty pleasure, mit soveritual og om longevity, som jeg er ret optaget af.

I det lys kan nævnes, at tandtråd anses for at være en af vejene til et langt, sundt liv. Det kan måske lyde skørt, men det handler om din munds sundhed.

Mundens sundhed er nemlig en yderst vigtig del af immunforsvaret og bør omfattes med mindst lige så meget hygiejne som vores hud. Tandtråd – og min egen faste favorit rensning af tungen er derfor en vigtig del af det daglige (morgen)renseritual, for med tungerenseren – eller tungeskraberenom du vil – renser du din tunge fri for de bakterier, der akkumuleres i løbet af natten.

Det er lynhurtigt gjort, gør en verden til forskel og det er også med i artiklen i SKØN. Det er i øvrigt det allersidste nummer af magasinet, så jeg tænker, at jeg byder ind med alle mine sundhedstips i et nyhedsbrev på mandag.

Er du ikke allerede på nyhedsbrevslisten, så er du meget velkommen her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...