I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

It’s Gua Sha o’clock (og vi hjælper dig selvfølgelig godt på vej)

Vi ved fra egen krop hvor svært, det kan være at få det gjort i en travl hverdag.

Og selv om jeg altid anbefaler, at du lægger din Gua Sha fremme på sofabordet, så du lige kan gribe fat i den, når du alligevel ser Nyheder eller Netflix, så glipper det indimellem – eller helt – for selv den bedste.

Så har du lagt din Gua Sha bagerst i skuffen – eller er du måske aldrig kommet rigtigt i gang – er her en virkelig god grund til at hoppe med på Gua Sha-bølgen.

Det tager 21 dage at skabe en vane

Fra onsdag den 1. februar kører vi på med tips, vejledning, hep og de bedste grunde til at holde dig til ilden i 21 dage.

Hvis ikke andet kan motivere dig (vi taler en sundere krop, et bedre flow, mere energi og mere fleksibilitet), så kan måske det faktum, at Politiken netop har udgivet en artikel om, at stramhed i bindevævet er en udbredt – men overset – årsag til smerter, stivhed og sygdom i kroppen.

Det er netop dit bindevæv, Gua Sha’en arbejder på.

Really, it works

Men det kræver, at du tager den op af posen og kommer i gang.

Og nogle gange har man brug for et lille skub, og det er dét, vi giver dig (og os selv) i 21 dage, sammen med en masse tips til at få mest muligt ud af den lille sten.

Det foregår på Instagram, så følg endelig med lige her.

Og tro os, det tager vitterlig kun et par uger at se og mærke en forskel med vores Gua Sha (flapperarme, ballebuler, cellulite, stivhed, anyone?), så 10 minutter hver dag i 21 dage er alt, du skal investere i at få en sundere og smukkere krop.

Hvis du gerne vil investere lidt mere, så har vi – traditionen tro – lavet et særligt Gua Sha Challenge Starter Kit med vores originale Gua Sha i bianshi, som er den sten, de førende kinesiske Gua Sha-terapeuter sværger til. Den har fået et nyt twist, som gør, at du kan komme endnu dybere ned i bindevævet.

Gua Sha’en har selskab af den økologisk-certificerede bodyoil fra Honey, der er virkelig god at gua sha’e i. Du får også vores særlige Gua Sha Challenge-kalender, så du hver dag i de 21 dage kan sætte kryds og se, hvor langt du er nået.

Og så får du lidt ekstra motivation også, nemlig en æske vores yndlings-chokolade (der smager fantastisk uden at skyde blodsukkeret i vejret) som du kan strø ud over perioden, når du har brug for det.

Du finder det fine Gua Sha Challenge Starter Kit lige her<<

Ses vi på Instagram?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...