I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Et tip du gerne vil kende, hvis du lider af perioral dermatitis

De seneste år har vi oplevet stadig flere, der kommer til os med den hududfordring, der hedder perioral dermatitis. Det er en tilstand, hvor huden slår ud rundt om munden, og det kan være både smertefuldt, irriteret og ja, måske ikke så rart at se på.

Det er en autoimmun hudsygdom, der ofte trickes af årstidsskift (efterår og vinter er værst for de fleste), stresstilstande og for aktive plejeprodukter. For mange bliver det også lige nu sat på spidsen af varme halstørklæder op om og strikkede huer ned om ørene, der kan gøre huden fugtig. Huden skal helst holdes ren og tør.

Vi ser en bedring hos mange med Vintner’s Daughter og Manuka-honning som de to, der topper listen, når huden skal tilbage i balance.

Men der er også ét mere utraditionelt tip, du bør skrive dig bag ørene.

Tandpasta.

Jo, skift din tandpasta. Hvis du bruger konventionel tandpasta med SLS, så skift den ud. Det gør vitterlig en verden til forskel for rigtig mange og er en let, hurtig og relativt billig måde at bedre tilstanden på (hvis du døjer med det, så ved du, hvad vi mener).

Skift din traditionelle tandpasta til Lebons økologiske – og virkelig smagfulde – versioner.Som en ekstra bonus vil det gøre dine tandbørstningsstunder så meget mere nydelsesfulde.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...