I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
21-days cleansing challenge

I gjorde det saftsusemig!

Da jeg satte denne 21-dages renseudfordring i gang, troede jeg, at det ville være noget af en proces, og jeg overvejede, om jeg ville kunne fylde alle 21 dage med relevante rensetips og -inspiration. Om jeg ville kunne holde jer til ilden. Det havde jeg vist ikke behøvet at bekymre mig om.

Faktum er, at jeg kan let fylde 21 dage mere med rensetips (men måske vil der så være nogle læsere her på skønhedsbloggen, der begynder at finde det lige i overkanten). Faktum er også, at I faktisk slet ikke behøver flere rensetips, for så mange af jer er allerede i mål. 21-dages rensning af huden, morgen og aften, er fuldført, og skal man tro eksperterne, så er det lige præcis så lang tid, det tager at skabe den gode vane, som forhåbentlig følger jer resten af livet. De forhadte renserutiner, som 40% af danske kvinder springer over, er blevet til et øjebliks fornøjelse (tør jeg kalde det dét?), der giver smuk hud og sund glød. Jeg vover at påstå, at vi har nedskrevet de 40% med flere hundrede kvinder (samt et par mænd, sønner og svigermødre). Jeg er så stolt af jer. Tak for alle jeres kommentarer, spørgsmål, delinger og oplevelser undervejs, og for jeres store engagement. Det har været en kæmpe fornøjelse at følge og jeg gør det gerne igen. SÅ hvad skal den næste skønhedsudfordring være?

Og tusind tak til Garnier for at hoppe med på udfordringen og sende 500 af jer en ganske gratis Micellar Cleansing Water. Garnier udvælger i løbet af en uges tid den heldige af jer, der kan snuppe en luksus-spatur for to, og vi har også andre præmier i ærmet (som et års forbrug af Garnier Micellar Cleansing Water, så I bare kan række armen ud og rense). Så hold øje her på skønhedsbloggen, om det skulle være dig, der vandt (og ja, hold øje generelt, for der kommer masser af andre tips og tanker om skønhed – jeg er slet slet ikke færdig).

29 Kommentarer

 • Svar
  Inge Schmidt
  21. maj 2015 kl. 07:28

  Hej Charlotte
  Det er skønt at have fået en ny vane, en god vane. Og min hud er i hvert fald blevet flottere!! 😀 Ingen månedlig bums (yes) og flot glød selvom jeg er dødtræt pga mindstemanden.
  Tak for hjælpen til at komme i gang med at rense min hud. @–‘— Det har som bonus givet mig mere selvværd at tage bedre af mig selv.
  Mvh Inge

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  21. maj 2015 kl. 08:38

  Tak fordi vi måtte være med! Det er uden tvivl en af de bedste vaner jeg har tillært mig gennem årene. Tænk sig at det skulle tage 33 år at finde den rigtige rutine frem.
  Synes at denne challenge både har været interessant, absolut givtig (her tænker jeg ikke kun på at vi faktisk har fået produktet men også på det jeg har fået ud af det i forhold til min hud) og inspirerende.
  Samtidig har det faktisk været lidt hyggeligt at kunne inspirere andre sjatrensere (det var nok et selvdigtet ord) til at prøve produktet og få en god og sund renserutine. 🙂
  I øvrigt et super lille indlæg omkring børster og pensler i går. 🙂
  Håber der kommer endnu flere challenges med tiden.
  Rigtig god dag til alle.
  #micellarfaces #micellarchallenge #garnierdanmark #ilovebeautydk

 • Svar
  Tina J.
  21. maj 2015 kl. 09:30

  Tager også alle tipsene til mig, det er en fornøjelse at følge Ilovebeauty. Skulle der dukke en ny challenge op, er jeg afgjort også med, hvis der er mulighed for det.
  #micellarchallenge #ilovebeautydk

 • Svar
  Anne Vibeke Westerberg
  21. maj 2015 kl. 09:40

  Hej,
  We did it! Tak for et godt initiativ. Jeg havde faktisk en ret god vane med rensecreme, tonic, vand og hele molevitten før, men må indrømme at med Micellar Water er det nemt og jeg synes faktisk at min hud er blevet pænere og har mere glød. Jeg skal i dag sammensætte en gavekurv til en god veninde der netop har fået sit første barn. Hun har bedt om ting som vi (de andre veninder) var glade for da vi netop havde fået børn eller ville ønske at vi havde haft. Selvom mine renserutiner altid har været gode må jeg indrømme at jeg fordi jeg netop ikke kunne overskue hele molevitten ofte blev morzombie efter mine to børn blev født. Men det skal ikke ske for min veninde, hun får en Garnier Micellar Water! Igen tak for et godt initiativ. Lav endelig flere af den slags.
  Mange hilsner,
  Anne

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  21. maj 2015 kl. 09:45

  Godmorgen Charlotte. Tak! Det har været super sjovt, og inspirerende at være med. At få dine altid interessante historier, og fifs, og at læse alle de andre deltageres oplevelser også. Skønt jeg var vant til at rense er jeg nu en renseoplevelse rigere, og det er bestemt en der har fået fast plads på min skønhedshylde. Næste udfordring!? Jeg synes du skelle lave en smukke sommerfødder, for det er da lige nu, og, noget som også mange forsømmer, eller bare slet ikke tænker over. Ønsker dig en helt fantastisk dag, her fra Vibe i Rom 🙂

 • Svar
  Mai O.
  21. maj 2015 kl. 09:55

  Kære Charlotte

  Det har på alle tænkelige måder været et godt initiativ og en givtig proces. Tak for filan! Jeg er ramt over, hvor rart det er at få renset den hud, ikke én men to gange dagligt (på de RIGTIG beskidte dage, TRE), og jeg bilder mig selv ind, at jeg kan mærke, at det er godt for min sensitive hud. GID jeg var startet noget før – men nu er jeg i gang, og det er godt. Jeg kan især ikke lade være med at tænke på, hvor vigtigt det faktisk er for mig i forhold til den dumme rosacea, der formentlig ligger i mine anlæg og lurer. Jeg håber, at min nye gode renserutine kan holde den i ave.

  Det var RART at følge med og DEJLIGT at være en del af renseudfordringen. Pissetak! I aftes råbte min mand (nærmest grådkvalt, bilder jeg mig selv ind) efter mig, da jeg var ved at trippe op ad trappen til soveværelset uden at have renset hans hud også.. Jeg SKYNDTE mig tilbage og fik micellar’et ham også.. 😉

  God dag!
  kh Mai
  #garnierdanmark #micellarwater #micellarfaces #ilovebeautydk #micellarchallenge

 • Svar
  Camilla
  21. maj 2015 kl. 10:53

  Er der allerede gået 21 dage – som tiden flyver. Synes hurtig det blev en vane fordi det var så nemt at rense huden om aften. Sprang ofte over før, fordi det var så besværligt med vand etc. , så var det jo nemmer at gøre det om morgen i badet. Men nu renser jeg mit ansigt hver aften, selv også de dage hvor jeg ikke har haft make-up på

 • Svar
  Louise Lyes
  21. maj 2015 kl. 10:54

  Challengen er ved at være færdig
  Til min hud er denne rens fundet værdig

  Det er et godt produkt med flere funktioner
  Og det er nemt og kræver ingen instruktioner

  Hudproblemer kan forsvinde
  Håber jeg spaophold eller produkter kan vinde 😀

 • Svar
  Sisi
  21. maj 2015 kl. 11:36

  Tak til dig og Garnier for udfordringen – inspirationen, motivationen og da også fællesskabet i at være en del af denne udfordring! Mine rensevaner er blevet grundigt fasttømret, og min hud har det faktisk rigtig godt 🙂 Jeg kommer i hvert fald til at genkøbe Garniers geniale produkt!
  Og ja – hellere end gerne flere udfordringer på bloggen 🙂

 • Svar
  Anne
  21. maj 2015 kl. 13:17

  Gennemført 🙂 Tænk at jeg har holdt ved i alle 21 dage. Jeg kommer ikke til at holde op. Resultatet taler for dig selv. Min hud føles mere i balance – den stråler og behøver ikke længere make-up hverdag. Når jeg bruger make-up på sidder det så meget pænere end før…
  Det er så nemt at man ikke kan lade være.
  Af sidegevinser har jeg før omtalt at mine øjnvipper gror og nu er pænt lange 🙂
  Jeg har anbefalet til alle jeg kender. Noget der så nemt og simpelt (med Micellar) og som har så stor en effekt – skal man ikke holde for sig selv 🙂
  Jeg har købt den til blandet hud til min søn – han skal nok blive lige så flittig som mig inden længe 🙂 (det kræver lidt mere tilvænning med en teenager :))
  Tak for alle de gode fif som også har været en lille remindre om at fortsætte hver dag:)

 • Svar
  Karen
  21. maj 2015 kl. 17:02

  kære Charlotte
  Tusind tak for udfordringen.
  Den faldt ikke på et tørt sted men på et smånusset sted.
  Fin og klar hud, makeuppen sidder pænere på og morgen.
  Alt i alt, super god nu vane.
  #micellarchallenge #micellarfaces#ilovebeautydku
  Mange hilsner
  Karen

 • Svar
  Gitte Jensen
  21. maj 2015 kl. 18:01

  Hej Charlotte.

  Ja, den er jo for mig ikke slut før i aften, hvor den sidste status kommer på Instagram.

  Det er lykkedes mig at rense hver eneste dag. Og det er lidt af en præstation for mig. Og jeg ved at den eneste grund til at det lykkedes, var at du stablede dette projekt på benene. Og lige så energisk jeg har været omkring at tage billeder og dokumentere – lige så bange er jeg næste for at vanen forsvinder stille og roligt – når jeg ikke skal aflægge endelige rapporter.

  Dog har projektet medført flere renserutiner – som også rækker ud over Micellar Water Cleansing. Når man nu er i gang, og skal dokumentere, så huskede jeg lige at lave en ekstra peeling, ekstra masker og nogle gange rense en ekstra gang ud over de 2 om dagen.

  Det er en dejlig svalende følelse og det er fedt at vide, at huden renses samtidig med den køles lidt ned.

  Så jeg har gemt nogle gode renseminder – og jeg håber at de er lagret så godt, at jeg kan holde fast i dem. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan for at fastholde den ny vane.

  Næste Challenge, kunne for min skyld være en rense challenge igen 😀
  Det kunne også være en anti rynke Challenge – med rens og serum 😉
  Det kunne også være test af de der øjenvippe vækst serummer – så vipperne kan vokse 2mm i løbet af en måned… eller noget i den dur.

  En exfolierings challenge eller peel challenge.

  Jeg er frisk på det meste – jeg synes at det er super sjovt at prøve ting af, så kommer der en ny Challenge, er jeg nok med der også 🙂

  Men tak for at du gjorde det muligt – det har været super sjovt – og interessant at se, at sætter man sig for det – kan man godt samle sig sammen til at rense dagligt 🙂

  Mange hilsner
  Gitte

  jeg ved ikke om man skal tagge herinde også – men det gør jeg lige 🙂
  #micellarfaces #micellarchallenge #garnierdanmark #ilovebeautydk #21dayscleansingchallenge #micellarwater @garnierdanmark @ilovebeautydk

 • Svar
  ZS
  21. maj 2015 kl. 23:42

  Hej Charlotte
  Jeg har nu renset huden to gange dagligt i 21 dage, oge jeg kan faktisk se en forskel i min hud. Der er mere glød i huden og jeg har færre hudorme. Nogle af de rensetips du nævner i dine indlæg var jeg slet ikke klar over, så jeg er glad for at jeg har fulgt med her på bloggen i løbet af de 21 dage. Jeg skal helt sikkert gøre brug af dem og selvfølgelig blive ved med at rense huden to gange dagligt.
  #MicellarChallenge #MicellarFaces #GarnierDanmark

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 00:01

  Åh, altså allesammen. Jeg har lynlæst alle jeres fine kommentarer her fra Tyskland, hvor jeg besøger Weledas fantastiske biodynamiske have, hvor de dyrker alle blomster og planter til deres produkter (meget hårdt, I know). Jeg glæder mig til både at fortælle jer meget mere om dét (tjek Instagram #ilovebeautydk, hvis I vil have et sneakpeak – der er både kuffertskabe, lavendel-is og mandelolier) og at besvare hver og en af jeres kommentarer, når jeg kommer hjem i morgen.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 20:59

  Kære Inge,

  Mange tak fordi du deltog i denne renseudfordring, trods babynætter. Det er jeg virkelig glad for – og allergladest for, at du kan se en forskel på din hud og ikke mindst dit selvværd. Jeg håber sådan, at du fortsætter.

  Held og lykke med mindstemanden og med dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:11

  Kære Tenna,

  Et stort tak for at du deltog og for alle dine tanker og input undervejs. Jeg er så glad for at have været med til at give dig et renseskub her i dit 33. år (tro mig, der findes mange med flere år på bagen end dig, der har brug for et skub – det er aldrig for sent;).

  Og fortsæt endelig med at inspirere sjatrenserne. De kan jo altid re-læse de 21 tips herinde, hvis de får blod på tanden.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:16

  Kære Tina,

  Tak for din hilsen, og fornøjelsen er absolut gensidig. Mange tak for din deltagelse i renseudfordringen – jeg lover, at det ikke bliver sidste gang, jeg laver skønhedsudfordringer her på bloggen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:22

  Kære Anne Vibeke,

  Hvor er din veninde heldig, at hun har dig – og hvor er det en god idé med sådan en forkælelseskurv. Din veninde er meget velkommen til at downloade et gratis kapitel af min Yummy Mummy-bog – der er rigtig mange tips til nybagte mødre (vi taler ammehår, egenomsorg og om at ligne én der har sovet otte timer, selv om man kun har fået fire). Det er lige her, hun kan gøre det: http://www.yummymummy.nu. Inde på linket finder hun også en Yummy Mummy-Youtubekanal med masser af gratis inspiration fra eksperter og skønne nybagte mødre.

  Og tillykke med din nye glød. Det er jeg så glad for at høre;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:27

  Kære Vibe,

  Rom! Hvor lyder det dejligt! Og mange tak for din fine tilbagemelding på renseudfordringen – jeg er glad for at høre, at vi også kunne rykke lidt ved etablerede renserutiner og at du er blevet lige så glad for Micellar Water som de andre.

  Tak for tanker om nye udfordringer. Det er noteret.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:35

  Kære Mai,

  Ha ha, jeg er vild med din mand og jeres nye sammenbragte renserutiner. Og med ordet ‘micellar’et’.

  Jeg er rigtig glad for, at du kastede dig ud i renseudfordringen, Mai, og fik sådan en god oplevelse. Og du er startet nu, det er dét, der tæller! (okay, selvfølgelig også, at du bliver ved;)

  Stort held & lykke med jeres renseaftener (hvem ved hvad I kan bringe det til, måske du kan lokke ham til en spa-aften med frottépandebånd og agurkemasker på et tidspunkt. I så fald sender du et billede).

  De bedste hilsner, Charlotote

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:41

  Kære Camilla,

  “Er der allerede gået 21 dage” – så kan jeg da ikke ønske mig det bedre. Du har simpelthen fået vendt overspringshandlinger til verdens bedste vane. Stort tillykke til dig – det er virkelig godt gået. Lad det endelig være en vane for livet;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:44

  Kære Louise,

  Vil du love mig, at du sender mig lidt skønhedspoesi i ny og næ her i kommentarerne, selv om renseudfordringen har nået vejs ende?

  Mange tak fordi du var med i renseudfordringen. Jeg er så glad for, at du har fået et godt resultat og kan se en forskel på din hud.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:47

  Kære Sisi,

  Absolut i lige måde, og du har helt ret. Fællesskabet herinde og alle jeres fine kommentarer er halvdelen af det (og jeg har nydt at læse hver og én). Hvor er det dejligt at høre, at du nu har fasttømrede renserutiner og en hud i topform! Stort tillykke med det – du er sej.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:55

  Kære Anne,

  Åh altså, hvor det varmer mit skønhedshjerte! Og ja, tænk engang – du har holdt ved, og du har skabt en virkelig god vane for livet. Stort tillykke med at være så sej (og med din smukke hud, fine glød og ikke mindst lange vipper).

  Og ja, giv endelig rensetips videre, så vi kan få de 40% endnu længere ned. Nye rensere kan jo snildt begynde her og selv gennemgå de 21 dage og tips her på skønhedsbloggen.

  Held & lykke med din søn – det kan godt være, at teenagere er lidt længere om at gøre noget ved det, men deres udseende er så vigtigt for dem (ikke mindst en ren hud), at det nok skal lykkes dig. Det er jeg sikker på.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 21:57

  Kære Karen,

  Mange tak for din tilbagemelding, og fordi du ville være med. Jeg er virkelig glad for, at du har haft så god en oplevelse og ikke mindst fået så gode resultater. Det er så godt gået!

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 22:02

  Kære Gitte,

  Du er så sej – tak for alle dine input. Og du skal da bare fortsætte med at dokumentere, hvis det holder dig til ilden fremover også;)

  Hvor er det dejligt, at du har udvidet renseudfordringen til små øjeblikke med masker og peeling. Hvis du kan lave en fast aften om ugen, hvor du kan finde tid til det, så er det langt lettere at holde det.

  Og skulle du falde af på den, så skriver du bare ind til mig herinde, så lover jeg at få dig på ret kurs igen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  22. maj 2015 kl. 22:05

  Kære ZS,

  Hvor er du god! Og hvor er jeg glad for, at du både har fået en smukkere hud og har lært noget nyt og brugbart undervejs. Et stort tillykke til dig med din nye gode vane.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tenna Zarp Munkgaard
  23. maj 2015 kl. 21:53

  Ved du hvad, jeg er faktisk (ligesom mange andre) rigtig glad for din blog (og din bog – Skønhed kommer indefra…). Du formår at komme rundt om det hele og ikke mindst i alle prisklasser så alle kan være med og det er altså prisværdigt. Så tak! 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  24. maj 2015 kl. 09:49

  Åh, Tenna, tusind tak! Det er jeg virkelig glad for at høre.

  Rigtig god dag til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar