I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

I Ellinors makeuppung

Det er første gang, jeg har lavet et interview med nogen, der lægger makeup samtidig. ”Jeg har ikke nået det,” siger hun og finder den mørkeblå øjenblyant fra Max Factor frem. ”Det kan jeg godt gøre, mens vi taler,” konstaterer hun, og jeg benytter lejligheden til at tage et hurtigt kig ned i makeuppen hos den kvinde, der om nogen må have prøvet lidt af hvert gennem sin tid i branchen. Der ligger en del Chanel-makeup, en Guerlain-mascara og fire læbestifter fra Clarins. Ellinor har sine favoritter: ”Jeg ville aldrig leve uden vores makeupfjerner fra Clarins. Aldrig. Det blå vand. Det er verdens bedste,” siger hun, ”Jeg bruger også meget Shiseido, der er meget lette produkter. Jeg var Shalimar-freak i gamle dage, men nu er jeg fuldkommen vild med Chloés nye parfume. Der er også den blå creme fra Guerlain, Orchidé Imperiale, der er så smuk, at jeg ikke kan nænne at bruge den. Så jeg har den bare stående fremme. Jeg har min egen mening om, hvad der er godt, og hvad der er dårligt. Jeg siger altid, at du skal bruge de produkter, du kan lide. Du spiser heller ikke det samme hver dag, og derfor skal du heller ikke bruge de samme produkter hver dag. Det gør jeg i al fald ikke.”  Nå ja, og så er Ellinor berømt for at sige, at der er forskel på rynker og velplejede rynker – og at alle de skønhedsprodukter, som ikke ligger i hendes hus, giver udslæt.
Foto: Clarins

8 Kommentarer

 • Svar
  caroline
  2. maj 2012 kl. 19:13

  til Charlotte I love beauty
  tak for en rigtig fin blog.

  kunne du ikke være sød, at skrive lidt om hvordan man kan beskytte sin hud imod IFA. infrarøde stråler fra solen?dermatologen nævner en speciel antioxidant serum, men er der ikke andre mere s.u venlige alternativer, som kan fås i DK? her er artiklen jeg lige har opdaget.den er skrevet af en dermatolog, som har forstand på tingene:
  http://health.yahoo.net/experts/skintype/new-sunscreen-rules-mean-you

  kunne du derudover være sød at skrive om nogle effektive budget solcremer, som man ikke hele tiden skal påføre. dvs nogle med mexoryl sl og som er photostabile. det er frygteligt at skulle geninsmøre sig hver 2-3 time selv, hvis man bare er på shopping tur. al mascara bliver jo tværet ud.
  god aften:)
  ser frem til et godt indlæg:)
  MVH
  Caroline

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  3. maj 2012 kl. 21:18

  Kære Caroline,

  Tak for din kommentar og dine gode spørgsmål. Jeg tjekker link og artikel snarest og vender tilbage til dig. Umiddelbart synes jeg, at det lyder besynderligt med infrarøde stråler fra solen (jeg troede ikke, at de kunne nå helt ned til os), men som sagt har jeg ikke læst artiklen, og jeg skal meget gerne ydermere forhøre mig hos et par eksperter.

  Du hører fra mig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  caroline
  4. maj 2012 kl. 08:46

  hej Charlotte
  mange tak for dit svar. jeg venter spændt:)
  MVH
  Caroline

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. maj 2012 kl. 13:57

  Hej Caroline,

  Blot en lille hilsen for at sige, at du absolut ikke er glemt! Men du har sat os på lidt af en opgave, og spørgsmålet er nu endt hos Vichys forskningseksperter i Paris.

  Du hører nærmere.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  caroline
  12. maj 2012 kl. 07:54

  Hej Charlotte
  det lyder super:) afventer spændt deres svar:)
  MVH
  Caroline

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. maj 2012 kl. 22:19

  Kære Caroline,

  Undskyld ventetiden, men dit gode spørgsmål om infrarøde stråler røg op på allerhøjeste sted i L’Oréals forskningsafdeling i Paris, fordi det er et område, hvor viden fortsat er begrænset. Men her er, hvad jeg fik af svar fra soleksperten Vichys forskere – hold tungen lige i munden;)

  Kan I verificere, at man skal være bekymret over infrarøde stråler?

  – En stor mængde af de infrarøde stråler bliver absorberet af vandet i skyerne, og de infrarøde stråler, der når jorden har vist sig at være IRA stråler. Indtil videre er det kun nogle få in vitro-studier (isolerede laboratoriestudier, red.), der har vist at IRA stråler kan have en negativ effekt på huden, men de resultater kan endnu ikke relateres til in vivo-betingelser (studier på levende organismer, red.).

  Kan det siges, at være et rygte?
  – UV-stråler er langt vigtigere end infrarøde stråler, når man taler om beskyttelse af huden. Især er det vigtigt at rette fokus på de lange UVA-stråler og sikre, at man er beskyttet mod disse.

  Kan infrarøde stråler på nogen måde siges at være skadelige?
  – Ud fra de studier, der er lavet på nuværende tidspunkt, kan dette ikke bekræftes.

  Hvis man alligevel er bekymret, kan man så beskytte sig imod dem?
  – Hvis det skulle vise sig, at IRA-stråling påvirker huden ved dannelse af frie radikaler, så er der gode chancer for en optimal beskyttelse med antioxidanter.

  Jeg håber, at det besvarer dit spørgsmål, og mindsker din bekymring for infrarøde stråler. Jeg skal selvfølgelig nok holde øje med området.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. maj 2012 kl. 22:42

  Hej igen Caroline,

  Som svar på anden del af dit spørgsmål, vil jeg blot sige, at i min optik behøver du ikke at smøre dig ind hver 2-3 time, hvis det handler om en ganske almindelig shoppetur. Det er først, når du opholder dig konstant og i længere tid i solen, at gen-indsmøring er nødvendig. Jeg har skrevet lidt om det for nylig her:

  https://www.ilovebeauty.dk/skoenhed/tips-i-solen/2012/05/

  I øvrigt handler mit næste nyhedsbrev om solmyter – hvis du ikke allerede er tilmeldt, så kan du sagtens nå det endnu. Det er blot at skrive navn og e-mail i den lyserøde boks i skønhedsbloggens højre spalte.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  caroline
  25. maj 2012 kl. 11:33

  Kære Charlotte
  tusinde tak for indsatsen og for dit uddybende svar:)
  hav en god weekend:)
  mvh
  Caroline

Efterlad en kommentar