I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

I anledning af foråret (du kan få en med din ordre i denne uge)

Det er forår, og vi har glædet os vanvittigt til at præsentere vores nye, fine økologiske blomstrende mini-tote bag for jer. Sammen med printdesigner Helene Blanche har vi iklædt vores fine signatur-blomsterprint nye forårsfarver, fine forårsblomster og et par små flaksende sommerfugle, og skabt, hvad vi selv synes er den smukkeste mini-tote bag, der kan indeholde lige præcis de ting, vi har brug for.

Ikke for meget og ikke for lidt.

Se den lidt som en håndtaske. Rummelig nok til pung, vandflaske, nøgler og – ej at forglemme – skønhedsfornødenheder. Den hænger allerede på armen af alle os her hos I LOVE BEAUTY – og vi kan afsløre, at vi også både bruger den som smuk opbevaring af hårtørreren og muslinkludene på badeværelset, og til undertøjet og silketørklæderne i klædeskabet.

Den fungerer også som nem, genbrugelig og smuk gaveindpakning; læg blot din gave i totebag’en og bind en sløjfe med stropperne og voila, et styk fin gave helt uden brug af tape og saks. Eller fold den – japanese style – om produktet og brug stropperne som gavebånd.

Vi har netop fået den ind, og det fejrer vi resten af denne uge, til og med søndag, med at forære den som gave ved alle ordrer over 1.200 kr. Så skal du alligevel have en ny Vintner’s Daughter, solbeskyttelse til forårssolen eller farve til kinder og læber, så slå til nu. Det gælder selvfølgelig også, når du handler i skønhedspavillonen.

Du kan se mere lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...