I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Dét spørger I allermest om lige nu

Tørre læber. Som nærmest ikke er til at komme til livs trods konstant påsmøring af alverdens læbepomader. Så er det måske, fordi du skal starte et andet sted. Læbepomade fjerner ikke tørre læber, hvis den smøres på sprukne, flossede læber (og indeholder din læbepomade petrolatum, så hjælper det slet ikke). Så her får du min guide til bløde, fyldige, fine læber. Det tager kun et øjeblik.

  1. Fjern tør vinterhud med en lipscrub, og ja, det er produktet, du (måske) ikke vidste, at du havde brug for, men det har du, hvis du som jeg og rigtig mange andre døjer med tørre læber. Denne smager næsten som slik og er så ren, at det ikke gør noget, hvis du skulle komme til at spise lidt af den. Kom lidt på læberne og massér blidt med fingrene. Det giver samtidig også ekstra farve og fylde til læberne. Win-win. Lipscrubben er baseret på økologiske sukkerkrystaller og indeholder samtidig økologiske olier og sheasmør, der blødgør og nærer læberne. I nødstilfælde kan du, i stedet for en lipscrub, bruge en blød, ren babytandbørste til at fjerne tør hud med. Så får du blot ikke de andre bonusting som farver og fylde med i købet.
  2. Indrømmet, en læbemaske er måske ikke lige det, der står først på din liste, men jeg er bange for, at det ændrer sig nu. For har du ikke allerede prøvet vores økologisk læbemaske, der ligner noget Venus kunne have forgyldt sig med, så forvent dig at blive afhængig. Ikke kun af at bruge den som maske, men som en daglig (luksus)læbepomade. Den giver et virkelig flot shine på læberne og den gyldne orange farve, som kommer naturligt fra det høje indhold af superbærret havtorn, gør dine læber virkelig indbydende. Det er den ultimative pleje og næring til tørre, sprukne læber og efterlader dem med masser af fugt og fylde. Det er pebermynte, der sørger for sidstnævnte, mens avokadoolie, jojoba og granatæble står for det første. Nigellafrø virker antibakterielt, så har du tendens til sprukne læber, er den eminent.
  3. Tørre vinterlæber er ofte lidt blege, og det får dig til at se mere træt ud end du (måske) er. Denne læbebalm, som udover at være en af de bedste, jeg har prøvet på læberne, har en smule farve, der matcher din egen læbefarve, bare forstærket. Det er den perfekte nude læbebalm, hvis du spørger mig (er du mere til den dér jeg-har-lige-spist-bær-i-skoven-tone, så er det denne, du skal have fat i.

Døjer du med de dér små linjer omkring munden og er du træt af dem, så kan jeg kun endnu en gang varmt anbefale denne. Vi har fået den fineste tilbagemeldinger (og den duer også i de dér furer mellem næse og mund). Den bruges selvfølgelig også direkte på læberne som et serum, akkurat som du ville bruge serum på din hud.

PS: Døjer du, som mange har spurgt om på Instagram, med små sprækker i mundvigen, så kan det handle om B-vitamin-mangel. Tjek om du får nok B-vitamin i din kost og dine kosttilskud, eller spørg din læge.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...