I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvorfor skal det være kedeligt når det kan være en fest?

Luk øjnene og forestil dig en bred hvid sandstrand, varm sol på kroppen og dufte og smage af ananas, rooibos, orangeblomst og mynte. Måske en tur i en kølig pool på en varm sommerdag? Eller en stribet liggestol ved Rivieraen? Og forestil dig så at du starter og slutter hver dag med den følelse.

Velkommen til Lebon, der er lige præcis dét. Det er derfor vi elsker dem. Hver gang du børster tænder kommer du på en lille drømmerejse til et eller andet sted i verden, der smager af orangeblomst, yuzu, ylang ylang, marrokansk mynte eller papaya. Luk blot øjnene og lad smage og dufte tage over.

For helt ærligt, hvorfor skal tandbørstning være kedeligt, når det kan være en fest?

Hjemme hos os står de fine økologiske tandpastaer side om side, så vi hver især om morgenen og aftenen kan vælge hvilken vi har lyst til. Lidt ligesom toppings på en softice. Og det har vi savnet gevaldigt de sidste par måneder, hvor Lebon har haft svært ved at skaffe de fine økologiske råvarer til deres tandpastaer (som mange andre pga. Covid) – og dét endda lige midt i lockdown hvor vi mere end noget har haft brug for små drømmerejser (jeg har mæsket mig i badesalte i ventetiden – afsted skal jeg på den ene eller anden måde).

Men nu er de endelig back in stock og weekenden har været ren feriestemning.

Har du også savnet dem, eller trænger du blot til at starte morgenerne (eller måske slutte aftenen) med en lille drømmerejse? Så find fluks alle de fine varianter her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...