I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

De kalder det selv for ‘a sanctuary in scent’

Vi har haft én stående oppe på kontoret de sidste par måneder (den der hedder Purify). Jeg fik den tilsendt fordi vi – selv om vi elsker alt hvad de laver – gerne ville teste den og se om den kunne blive lige så uundværlig for vores velbefindende som de andre yndlingsprodukter fra Amly.

Det blev den.

Vi bruger den om morgenen, når vi kommer, op ad dagen hvis vi trænger til at rense lidt ud og i det hele taget til at skabe et rum og en stemning, der er rar at arbejde i. Det er blevet en naturlig del af kontoret på samme måde som det er en naturlig del af mit hjem at skabe gode, rensende dufte.

Selv kalder Amly det for ‘a sanctuary in scent’ og selv om det kan lyde lidt højhelligt, så er jeg tilbøjelig til at give dem ret. For alt er sourcet med natur og bæredygtighed in mente, fra den smukke glasbeholder og krystallerne til de naturlige essentielle olier og emballagen som Amly har skabt af tidens hotteste materiale, nemlig svampe og hamp, der ikke kun passer godt på de fine sager, men også er 100% komposterbart og avlet af naturen.

Du har hverken brug for vand, elektricitet eller varme, men drypper blot et par dråber af den essentielle olie på krystallerne. Resten giver sig selv.

Du kan læse mere om de fine Luxurious Room Fragrance Sets lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...