I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Hvordan går det med dine elektrolytter?

På de franske apoteker er elektrolyt-vand en fast del af sortimentet. Det står på køl, lige til at booste kroppen, når du har behov for det. Herhjemme er elektrolytter en stigende trend blandt sportsfolk og blandt unge før og efter byture for at mindske tømmermænd og træthed.

Elektrolytter er vigtige salte som calcium, kalium, natrium og magnesium, der helt naturligt findes i kroppen. De spiller en yderst vigtig rolle, da de bidrager til væskeoptag og væskebalance. Kroppen består af 60% vand.

Føler du dig dehydreret, dyrker meget sport eller får du blot ikke nok at drikke i løbet af en dag, kan vi anbefale disse True Hydration Sachets til at opretholde væskebalancen. Hav dem med i tasken og tilsæt et brev til et glas vand efter behov, fyld en vandflaske til at have med eller kickstart dagen efter en lang nats søvn uden væske med et glas True Hydration.

True Hydration er rig på elektrolytter som sodium, potassium, magnesium og calcium, der booster krop, sind og hud, og hjælper til at opretholde blodsukkerniveau og metabolisme.

Den er populær til ekstra glød, efter sport og sauna, som tilskud til intermittent fasting og den perfekte partner på rejse.

Det er en opfriskende kokosvand og smag uden kunstige smags- eller sødestoffer.

Stay hydrated her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar