I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du kan næsten ikke have undgået at høre om dette

Følger du blot en smule med i skønhedstrends, vil du ikke have kunnet undgå at høre ordene bioactives og biotechnology , der lige nu er på alles læber.

Det er der en grund til.

Bioactives parrer naturlige ingredienser med videnskabelige og kliniske tests og forhold for at sikre så effektiv hudpleje som muligt uden på nogen måde at bringe ubalance i hudbarrieren.

Reome er netop baseret på biotech og biofermentering, men også på ældgammel viden om skønhedsrutiner som beroligende praksis. Bag Reome står nemlig Joanna Ellner, der selv er både prisvindende skønhedsredaktør og yderst velanset kinesisk akupunktør med en lang liste af VIP-klienter.

Reome Active Recovery Broth er skabt med den overordnede mission at hele og styrke hud, der er i ubalance på grund af perioder med stress – en kronisk tilstand for mange. Eller som Another Magazine har skrevet om Active Recovery Broth: Et serum, der forstår at balancere yin og yang og passer perfekt ind i både avancerede og low-key skønhedsrutiner’.

Du behøver nu ikke at have stress eller en stresset hud for at bruge Reome. Det fine, koncentrerede serum med en blend af klinisk dokumenterede bioaktiver og bioferments passer til alle, der gerne vil styrke hudbarrieren, gennemfugte huden og booste cellefornyelsen for en mere ensartet, sund og fyldig hud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...