I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis du, som jeg, har det med at springe over hvor gærdet er lavest, så læs med her

Indrømmet. Jeg gør det faktisk sjældent selv. Eller sådan var det i al fald indtil for nylig, hvor jeg fik en manicure i Paris (rød, but of course) på Kure Bazaars øko-neglebar i Bon Marché og opdagede hvor stor en ekstra holdbarhed, det gav (otte dage for at være helt præcis). For ikke at tale om glans. Eller gloss som de så chikt kalder det backstage under de store modeuger, hvor det var en af tidens helt store trends.

Denne sæson skal din neglelak have følgeskab af en topcoat. Punktum. Der var ikke den makeupartist backstage, der ikke havde sådan én med i makeupkufferten og brugte den mere end flittigt som sidste touch på modellernes negle inden de gik på podiet. Måske du ryster på hovedet og tænker: What’s new. Men er du som jeg, der har det med at springe over, hvor gærdet er lavest – aldrig med min hudpleje, men jævnligt med min neglelak – så var det et fint glosset skub at få.

For selvfølgelig kan det betale sig at bruge to minutter ekstra på at afslutte neglelakken med en topcoat. Og er du ikke ultraferm til at få lakken til at ligge helt perfekt, så nærmest smelter topcoaten sammen med lakken og sletter alle spor.

Men tager det ikke en evighed at tørre? Jo. Det tager 10 minutter, hvor dine hænder skal være i ro. Hey, hvornår får man ellers foræret 10 hele minutter til blot at glo ud i verden i stedet for ned i telefonen. Af samme årsag udnævnes netop manicuren som en af tidens absolut mest relevante skønhedsbehandlinger for både krop og sjæl. Jo, den er god nok. Enjoy.

Denne er helt uden nasties og en af favoritterne backstage.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...