I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvis du skal tilføje én sund ting til din julemåned, så lad det være disse

I går var jeg til foredrag med Dr. Cho, der er en yderst anerkendt læge i Sydkorea. Det er også ham, der står bag de økologiske, fermenterede IDO-teer, jeg har på hylderne hos mig og som rigtig mange af jer allerede drikker. Selv om han har en traditionel lægeuddannelse, er hans praksis alternativ, og hans behandlinger består altid af en blanding af massage, healing, akupunktur – samt selvfølgelig nogle af de rødder og urter, I også finder i teerne (jeg benyttede mig lige af lejligheden til et fem-minutters lynkig på min krop, og han spottede på et øjeblik både min udfordring med spændinger i højre skulder og min tendens til at hænge lidt i hoften, men også et par andre ting, som jeg ikke var klar over). Har du ikke prøvet Dr. Chos koreanske te-terapi før, kunne Light Tea meget vel være den, du starter med. Den er yderst populær i julemåneden, hvor vi typisk spiser lidt anderledes og lidt mere end vi plejer (den er god til oppustede maver og balance i systemet) eller Good Night Tea til alle, der har udfordringer med søvn og søvnkvalitet (den skal drikkes i løbet af dagen og ikke lige op til søvnen. Der er jo ikke noget ved at falde dejligt i søvn og så skulle op at tisse, vel?). Good Night Tea er også god til at skabe ro i hovedet, hvis du har tendens til at tænke for meget over tingene. Selv er jeg storforbruger af den, der hedder Breathing Tea, der rykker rigtig meget lige nu hos alle (os), der ikke altid trækker vejret helt ned i maven. Det hævdes, at netop vores vejrtrækning (eller mangel på samme) bliver en af dette århundredes største livsstilssygdomme, fordi alt i kroppen stagnerer, når vi ikke trækker vejret ordentligt. For mig er Breathing Tea også en mental reminder. IDO betyder i øvrigt wise direction eller a better way for a healthy body and mind. Alle IDO-teerne er økologiske,  fermenterede urteteer, der er skabt i en proces over 30 dage (herbal – organic – all natural – caffeine-free – no preservatives – no additives). Eurowoman er i øvrigt også vild med dem.

Find alle IDO-teeerne her<<

6 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  20. november 2017 kl. 07:23

  Kære Charlotte
  Jeg har tænkt en del over hvordan forureningen er i Sydkorea, nu det er så hypet med deres skønhedsprodukter derfra.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. november 2017 kl. 09:26

  Kære Anette,

  Det er kan jeg godt forstå, og det er en virkelig god ting at tænke over. Jeg ved, at dem jeg arbejder med nede hos mig – Mizon og IDO – er meget obs på både ingredienser og renhed. IDO har deres egen, efter sigende fantastiske, have, hvor de dyrker urter og rødder, ude på landet. Alle urter og rødder er såkaldt ‘wildcrafted’ og økologiske, og med dem føler jeg mig meget tryg.

  Når det er sagt, så skal du absolut holde et vågent øje med produkterne, hvis du går op i ingredienser. De har en helt anden holdning til, hvad man kan tillade sig at komme i sine (skønheds)produkter. For dem er virkningen – ikke så meget hvordan man opnår den – det primære.

  Lad mig holde lidt øje med det generelt, og evt. lave noget på det.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anette Ninon
  20. november 2017 kl. 10:05

  Kære Charlotte
  Tusind tak for dit seriøse og hurtige svar, vi må jo selv tage ansvar, vi er bare ikke herre over, at der er nogen der slipper atomskyer ud over os,uha.
  Ha’ en god dag alligevel.
  Bedste tanker og hilsner
  Anette

 • Svar
  Zarah D
  20. november 2017 kl. 11:44

  smager de som sort the…?
  Jeg er mest til smagen af Earl Grey / Engslish Breakfast etc…..går ofte kold i de andre fordi de er for lette eller parfumerede i smagen (cool mint og jeg løber)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. november 2017 kl. 11:59

  Hej Zarah,

  Nej, de smager ikke som sort te (Earl Grey osv.) og de smager heller ikke som Cool Mint;) Det er ren urtete og personligt elsker jeg smagen, men jeg elsker også urtete generelt. Hvis du befinder dig i nærheden af Kongens Have på et tidspunkt, så kom ind forbi pavillonen og smag den. Vi byder gerne på et lille glas te, så du kan se, om det er noget for dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Zarah D
  22. november 2017 kl. 09:02

  Tak det vil jeg gøre.
  MVH Zarah

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...