I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvis du mangler SPF til kinderne, har vi åbent i den lille skønhedspavillon i dag

Hvis du har det som de fleste, er den varme påskesol alligevel kommet en smule bag på dig. I al fald når det kommer til din hud og beskyttelsen af den (gør den ikke altid dét?). Måske har du, i mangel af bedre, stået på hovedet i skufferne og fundet en solcreme frem fra sidste år, eller du har satset på, at store solbriller og en hat har kunnet klare det.

Den er stærk, den forårssol, især for hud, der ikke har set dens stråler i utallige måneder. Og lad mig understrege med det samme, at solcremer fra sidste år har mistet deres saft og kraft og hører til i skraldespanden, ikke på huden. Investér i en ny.

Selv kombinerer jeg altid min solcreme med en god antioxidantserum (jo, min favorit er stadig Vintner’s Daughter – også til dette formål) både om morgenen og om aftenen efter en solrig dag. Jo stærkere huden er, og bedre den er i stand til at beskytte sig selv, jo mindre risiko for solskader (solrynker og pigmentforandringer).

Og tilføj gerne lidt indvortes solbeskyttelse. Gojibær siges at have en særlig evne til at styrke hudens forsvar mod solen, og er i øvrigt, sammen med acai og camu camu, der indeholder masser af C-vitamin, essentielt for en sund collagenproduktion (og ja, det vil du gerne have). Du finder alle tre superfrugter i min favorit-beauty elixir som er et sommermust, hvis du spørger mig.

Vi har lørdagsåbent i den lille skønhedspavillon i dag fra 11-15, hvis du har brug for hjælp til beskyttelse af din hud. Du kan lige så godt starte de gode, sunde solvaner nu, så de følger dig naturligt hele sommeren.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...