I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Bør du skifte din dagcreme ud med en solcreme?

Forårsol! Endelig. Så er der ud i haven, ved vandet, på caféen, i parken, ikk’? Med sol i kinderne og kaffe i hånden. Må jeg forstyrre et øjeblik med lidt soltips?

For jeg har fået et par spørgsmål på Instagram (@charlottetorpegaard, hvis du ikke allerede følger med derinde) om, hvorvidt man bør skifte sin almindelige dagcreme ud med en solcreme og det kræver et lidt længere svar end man kan give derinde.

Det er nemlig ikke entydigt. I disse dage hvor vi opholder os udenfor i påskesol, absolut ja. Forårssolen er stærk og din hud er slet ikke rustet til det efter en lang vinter. I hverdagene derimod, hvor rigtig mange af os bruger det meste af dagen indenfor på job og måske endda endda kommer frem med bil eller bus, er solcreme nok lige i overkanten.

Dér, hvor jeg altid sætter ind, er de daglige mini-solbadninger, som jeg kalder det, når du sidder udenfor på café med veninderne, går lange ture med barnevognen eller cykler til arbejde. Dér hvor du lige falder i snak over en kop kaffe, spiser frokost på trappestenen eller løber rundt om søerne, og pludselig er der gået en time i solen.

Det er de små solbadninger, der tæller allermest på pigmentkontoen og sker de ofte for dig (eller har du tendens til pigmentforandringer), så tag højde for det. Du behøver ikke nødvendigvis en decideret solcreme, medmindre du skal sidde på caféen rigtig længe (i så fald kan denne være god at have med i tasken), men en dagcreme med beskyttelse er et must.

Jeg anbefaler altid denne. Den tilstopper ikke porerne og du kan ikke mærke overhovedet, at den indeholder SPF.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...