I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Hvad I virkelig synes om den grønne maske!

Nu vi er ved forkælelses-momenterne, vil jeg fluks benytte lejligheden til at komme med den lovede tilbagemelding på Biotherms grønne Wonder Mud-maske som 40 af jer fik lov at teste på egen hud. For jeg kan jo synes en hel masse, men det er jo reelt først, når de produkter, jeg anbefaler, vitterlig gør en forskel for jeres hud, at det bliver interessant. Indimellem er det sjovt at sætte lidt på prøve. Heldigvis var I ret enige med mig i maskens fortræffeligheder: 87,5% følte, at huden var blødere efter de 14 dage med ansigtsmasken, og samme procentdel at huden var friskere. 77,5% fortalte, at huden havde fået mere glød, og 70% at deres porer fremstår mindre synlige allerede efter en enkelt gangs brug. Hey, det er da ret godt, ikk. Ydermere blev det fremhævet, at masken kun behøver at sidde 3 minutter og dermed let kan inkluderes i et travlt familieliv, samt at masken ikke tørrer ud som muddermasker ellers meget ofte gør. På den mindre positive side blev det fra flere sider bemærket, at duften var lidt kraftig, og der var en enkelt, hvis kinder blussede op af masken. Samlet ville 89,5% anbefale den til veninder – og venner. For flere nævner, at deres mænd også har haft fingrene i den grønne krukke undervejs, og sågar at én har fået mindsket skægproblemer med knopper og skægpest. Så smør den også gerne i hovedet på din mand.

Hvis du gik glip af, hvad jeg synes om Biotherms Wonder Mud, så finder du det lige her<< (og er du i øvrigt interesseret i hele ansigtsmaske-trenden, så afslører jeg et ganske nyt maskeprodukt, når du klikker ind i morgen).

13 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  26. februar 2016 kl. 19:04

  Spændende og interessante resultater, den slags må du meget gerne prøve igen! God weekend!

 • Svar
  Line Høj
  26. februar 2016 kl. 20:13

  Jeg vandt desværre ikke, men jeg fik jo masken i min ilovebeautybox og har efterfølgende købt den. I love it. Jeg lader oftest min maske sidde i 10 minutter. Det er så rart, at masken ikke tørrer ud, så huden ikke føles stram efter brug. Skønt!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. februar 2016 kl. 20:26

  Mange tak for tilbagemelding, HeLene, og dejligt du synes om det. Jeg laver meget gerne meget mere af den slags herinde.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. februar 2016 kl. 20:32

  Kære Line,

  Mange tak for din hilsen – jeg bliver virkelig så glad, når produkterne i ILOVEBEAUTYboksen falder i smag;)

  Jeg lader den i øvrigt også sidde længere end de tre minutter som man kan nøjes med, hvis man har travlt, for den tørrer netop ikke ud, som du skriver.

  Rigtig god (maske)weekend til dig.

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone H
  26. februar 2016 kl. 21:17

  Tak for tips om at den gerne må sidde længere. Har købt den forleden og testet den i går. Og ja den er bare skøn. Glæder mic til at se resultaterne på længere sigt.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. februar 2016 kl. 12:29

  Absolut, Lone, jeg lader den typisk sidde et kvarters tid, nu jeg er i gang. Så hvis det ikke generer hverken dig eller din hud, så hyg du dig bare med den;)

 • Svar
  Kiraz Yilmaz
  28. februar 2016 kl. 21:40

  Jeg var og er en af de heldige vinder

 • Svar
  Kiraz Yilmaz
  28. februar 2016 kl. 21:41

  Jeg var og er en af de heldige vinder

 • Svar
  Kiraz Yilmaz
  28. februar 2016 kl. 21:42

  Underligt kan ikke få hele teksten med???

 • Svar
  Kiraz Yilmaz
  28. februar 2016 kl. 21:42

  Kan anbefales giver fugt glød på ansigtet

 • Svar
  Sisi
  29. februar 2016 kl. 19:59

  Virkelig dejlig maske, som jeg helt sikkert har tænkt mig at fortsætte med at bruge! Og jeg vil forsøge mig med at lade den sidde længere end de tre minutter 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. marts 2016 kl. 10:43

  Kære Kiraz, tak for dine kommentarer. Nogle gange, hvis du sætter emoticons ind i din tekst, så ‘klipper’ systemet teksten over. Men det gælder kun på nogle, og vi kan ikke helt finde ud af hvorfor og dermed heller ikke, hvad vi kan gøre ved det. Måske er det grunden?

  KH Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  1. marts 2016 kl. 10:44

  Hvor dejligt at høre, at den faldt i smag, Sisi – og prøv dig endelig frem;)

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...