I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Hvad bruger du under din solcreme?

Der løb tiden fra mig. Vejret i går var så dejligt og vi havde sommerhuset fyldt med gæster, så jeg nåede aldrig at få skrevet det indlæg som jeg havde lovet. Det gør nok ikke så meget, tænker I måske, for hvor meget nyt under solen kan der egentlig være. Vi ved jo godt, at vi skal bruge solbeskyttelse, når vi opholder os udendørs i længere tid, og vi ved også godt, at vi skal smøre rigeligt på for at opnå den virkning, vi gerne vil have. Og nej, der er faktisk ikke så meget nyt under solen (det skulle da lige være nye solcreme-konsistenser og -produkter). Det skulle da lige være det faktum, at stadig flere eksperter slår et slag for, at du også skal styrke huden indefra. Det gør du ved at bruge en god antioxidant-serum under din solcreme, så din hud er i topform, og det tip giver rigtig god mening for mig. Så hvis du ikke allerede har inkluderet en god antioxidant-serum (eller olie) i din hudplejerutine (det har du måske nok, hvis du er flittig læser her på skønhedsbloggen), så er det værd at overveje nu. 80% af dine ældningstegn som rynker, linjer, pigmentforandringer osv. kommer af ydre påvirkninger med solen som den største synder – og så har vi slet ikke nævnt alt det, der er meget værre, som ja, hudkræft – så sæt ind allerede her med alt, hvad du kan. Gode antioxidantserummer/olier er blandt andet Trilogy Antioxidant+ Rosehip Oil, Elizabeth Ardens Prevage Anti-Aging Intensive Repair Daily Serum, Caudalìe Polyphenol C15 Anti-Wrinkle Defense Serum og Dr. Weil Mega-Mushroom Skin Relief Collection for Origins Advanced Face Serum.

14 Kommentarer

 • Svar
  helle
  7. juni 2015 kl. 13:25

  Tak for god info … synd det altid er de kendte udenlandske dyre mærker du henviser til … kig på Bylykke og andre super gode danske mærker … 🙂

 • Svar
  Karen
  7. juni 2015 kl. 13:29

  Jeg kan så godt lide at du har mange forslag og flere mærker. Skønt at du trawler markedet for os andre,.
  God sommersøndag
  Karen, der stadig renser morgen og aften med miscellar water

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  7. juni 2015 kl. 14:26

  Hej Charlotte. Jeg bruger..lige pt. Caudalie. Dog ikke polyphenol serumen, men vinoperfekt, radiance serum. Det var en sampak de havde med soleil divine spf 50 så den kunne jeg ikke stå for. Og solcremen fik jeg at vide kan bruges som dagcremen i sommerperioden, da den er fyldt med andet godt og antiage.

 • Svar
  HeLene
  7. juni 2015 kl. 20:40

  Godt indlæg, og @vibe, hvor købte du sampakken og til hvilket pris? 🙂

 • Svar
  HeleneR
  7. juni 2015 kl. 20:43

  Hej Charlotte, hører min ynglingsolie fra Marula ind under gode antioxidantolier ? Kh Helene

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  7. juni 2015 kl. 22:38

  Uhhh, @HeLene, den er købt i Italien for omkring €25 ( dkr 170ish kroner)

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  8. juni 2015 kl. 16:46

  Ups, rettelse.. 45€ altså omkring de 300dkr. For den sampak.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juni 2015 kl. 19:13

  Kære Helle,

  Tak for din hilsen. Jeg anbefaler altid mærker, som jeg ved gør en forskel, og i dette tilfælde var det disse. Prevage-serummet er absolut i den dyrere ende, men både Origins og ikke mindst Trilogy (265 kr.) hører til i den mere rimelige serum-ende. Bylykke, som du nævner, er umiddelbart ikke et antioxidantserum som jeg læser det.

  I andre tilfælde anbefaler jeg gerne danske mærker, hvis jeg mener, at de er de bedste, og igen i andre tilfælde ganske billige produkter som fx Garniers Micellar Water til 49,95 kr. som jeg nyligt kørte en stor renseudfordring med.

  Men det er altid godt lige at blive mindet om det, så tak.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juni 2015 kl. 19:14

  Kære Karen,

  Mange tak for din hilsen, og jeg gør mit absolut bedste. Og tillykke med dine stadig gode renserutiner! Det er så godt gået;)

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juni 2015 kl. 19:16

  Kære Vibe,

  Vinoperfect Radiance Serum fra Caudalìe er også en supergod antioxidant-serum. Faktisk er hele Caudalìe-serien bygget op omkring netop antioxidanter fra vin-druerne, så brug du trygt din serum under solcremen (som du netop kan bruge som dagcreme på solrige dage).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juni 2015 kl. 19:18

  Kære HeleneR,

  Det kan du tro, at den gør. Læs blot lige her: https://www.ilovebeauty.dk/konkurrence-2/marula-olie-og-a-vitamin/2013/12/

  De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  8. juni 2015 kl. 19:18

  Og Vibe og HeLene – hvor hyggeligt med små interne hilsner mellem jer;)

 • Svar
  Vibe Kjaedegaard
  9. juni 2015 kl. 00:00

  Jamen det er det jo, her hos dig, Charlotte. Hyggeligt. Det eneste jeg savner er at det var et virkeligt rum, og vi lige snuppede en espresso ( eller frisk presset juice ) over baren mens man udvekslede ideer og preferencer Hey, her er et koncept, Juice and Beauty Bar (du så det først her) 😀 😀 hihihi

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. juni 2015 kl. 16:41

  Hvor dejligt at høre, Vibe!;) Og helt enig med det virkelige rum. Jeg har mange gange tænkt, at når døgnet får flere timer, så vil jeg lave sådan en beautyklub, hvor vi kan mødes og tale om alt muligt skønhed. Det kunne være, at jeg skulle gøre alvor af det snart.

  Juice and the Beauty Bar, it is;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...