I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Husk det nu, ladies

Ikke så snart som havde vi stillet uret på efterår (hos os måler vi det på neglelakfarverne – de sidste to uger har det været især disse to farver – her og her – der er blevet hevet ned af hylderne hos os og ikke længere sommerens mere pink og koral nuancer) før sommeren vendte tilbage i fuld flor.

Og hvor irriterende det end kan være, at jeg siger det igen igen, så ved jeg, hvor mange af jer, der døjer med pigmentforandringer, og det er og bliver de små spontane solbadninger, der tæller allermest på pigmentkontoen. Når solen pludselig viser sig igen og man ikke vil gå glip af en eneste stråle. Når du nyder dagen på café med veninderne og det trækker ud, eller du går lange ture med barnevognen og cykler i skoven. Dér hvor du lige falder i snak over en kop kaffe, spiser frokost på trappestenen eller løber rundt om søerne, og pludselig er der gået en time eller flere i solen.

Det gælder også på en dag som i dag, hvor de har lovet både op til 30 grader og et højt UV-indeks. Og hele næste uge, skal man tro vejrguderne.

Jeg har altid en solcreme med i tasken til disse situationer. Den har blot sin faste plads sammen med min pung, mine nøgler, min telefon og denne her. Jeg har ikke den store tendens til pigmentforandringer (ikke mindst takket være denne), så jeg har SPF 30 i tasken. En række nye studier viser, at dækningsforskellen mellem SPF 30 og SPF50 ligger på blot et par procent, og for de fleste vil en højere SPF alt andet lige medføre flere tilstopninger og ubalancer i huden.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...