I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Hud og hampefrø

En anden sundhedsdille, jeg har tillagt mig, er Organic Hemp Seeds, altså økologisk hampefrøfra The Raw Chocolate Co. Og nej, bare lige for at få det helt på plads, så er der ingen narkotiske bivirkninger. Til gengæld indeholder de masser af gode olier og antioxidanter til krop og hud, hvad der ikke mindst er gavnligt her i kulden, hvor huden kan blive ekstra tør. Faktisk er hampefrø så gavnlige, at The Body Shop netop har fået deres Hemp Face Protector tilbage på danske hylder efter stor polemik fra kunder, der ikke kunne undvære den i vinterkulden. Hampefrøene spiser jeg på salat, men du kan også få det som pulver, som du kan komme i smoothies, juice, mad eller bage det med i brød. Klik ind igen og se, om det er dig, der har vundet ingredienserne til verdens smukkeste hud i årets sidste adventskonkurrence. Jeg kan afsløre, at Ragga, kvinden bag det islandske Bioeffect-vidunderfænomen, blev så rørt af alle jeres kommentarer, at hun har smidt et par ekstra trøstpræmier med i puljen.

 

Foto: The Raw Chocolate Co.

4 Kommentarer

 • Svar
  Conni Nørskov
  27. december 2011 kl. 22:56

  Selve frøene har jeg ikke prøvet endnu, men hampeolien er jeg blevet rigtig glad for. Her i vinterperioden får jeg brugt resten af sommerens lette fugtighedscreme ved at iblande 4-5 dråber hampeolie.. og min hud elsker det simpelthen! 🙂

 • Svar
  simone
  28. december 2011 kl. 10:20

  Dem må jeg da have fat i ! lyder lækkert !
  Hvad for et link skal man trykke for at se hvem der har vundet den sidste adventskonkurrence. ? 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. december 2011 kl. 22:19

  Kære Conni,

  Mange tak for supergodt tip – det er fluks givet videre her på skønhedsbloggen.

  Og kast du dig blot ud i frøene også. De både smager godt og pynter også på salaten.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  28. december 2011 kl. 22:21

  Kære Simone,

  Du kan finde den hos velassorterede helsekostforretninger og hos http://www.naturesource.dk. Sidstnævnte er dem, der står bag mærket i Danmark.

  Mht. vinderne, så kommer de fluks i det næste indlæg.

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar